Arkadaşlar crysis 2 yi multiplayer oynamak için multiplayer menüsüne giriyorum. Ama hiç server bulamıyorum. Yapmam gereken başka birşey daha mı var. Bilen varsa söylesin lütfen. Teşekkürler.
Crysis 2 multiplayer sorun!!!!(Oyun orjinal)
elinizde ki oyun orjinal mi peki bildiğim kadarıyla sadece orjinal oyun multiplayer e izin veriyor
Lütfen başlığı düzeltiniz, konu ile alakalı bir kaç anahtar kelime kullanırsanız seviniriz. İnsan neden bu konuya girdiini bilsin yani.
Oyun orjinal arkadaşlar. TTNet üzerinden aldım çıktığı ilk gün. Seri nosu falan elimde. Ayrıca oyunda lider tablosundaki insanlar falan gözüküyor. Onları arkadaş ekleyebiliyorum. Sadece server yok. Lütfen bilgisi olan yada aynı sorunu yaşayanlar varsa bilgilendirsin.
filtreler var ona bir bak,
ayarları düzelt
ben de ttnetten indirdim... oyunda bir sorun yok ben takır takır oynuyorum. acaba ttnetin gönderdiği şifreyi (telefona gönderiyor) oyunun girişindeki alt kısma (kullanıcı ismi ve şifre var onun altında) girdiniz mi?
Evet girdim. Ya hakkaten çok ilginç. Seri no yanlış olsa zaten yanlış diyor. Seri no da doğru. Filtreler tamamen 0. Oyun orjinal. Ama server yok. Keşke korsan alsaymışım. En azından kendimi enayi gibi hissetmezdim... Versiyonuyla ilgili birşey olabilir mi acaba? Eğer öyleyse nerden güncelleyebilirim versiyonunu?
Arkadaşım 1.2 Yamasını yükledin mi ? Güncelelme ile ilgili ayrıntılı bilgiye şurada yer vermiştik.
keyifli oyunlar...
Oyun orjinal arkadaşlar. TTNet üzerinden aldım çıktığı ilk gün. Seri nosu falan elimde. Ayrıca oyunda lider tablosundaki insanlar falan gözüküyor. Onları arkadaş ekleyebiliyorum. Sadece server yok. Lütfen bilgisi olan yada aynı sorunu yaşayanlar varsa bilgilendirsin.aynı sorun bendede var arkadş ekliyorum hatta biri beni kabul etmedi :) ama 1 tane bile server yok nolacak bu durum
Arkadaşlar yokmu koca forumda bir fikri olan. Walla çıldıracam. Netten de araştırdım hiçbiryerde aynı sorunu yaşayan yok. Bir gariban ben miyim ya?bende öyle düşünüyordum sen çıktın karşıma google de aradım google nin bütün sayfalarına baktım yok varya üç dört gündür buna bakıyorum kafam patladı ya
Arkadaşım 1.2 Yamasını yükledin mi ? Güncelelme ile ilgili ayrıntılı bilgiye şurada yer vermiştik.çok kota yermi bu
keyifli oyunlar...
Arkadaşım 1.2 Yamasını yükledin mi ? Güncelelme ile ilgili ayrıntılı bilgiye şurada yer vermiştik.ya bumuymuş ben interneti kesmeden açamıyordum 1.9 yüklüyormuş :)
keyifli oyunlar...
saol kardeşim çok yardımcı oldun!