Crysis 2 Prophet Alcatraz Tartışmasının Cevabı !

blackdown
30-08-2012, 21:51   |  #1  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

Alıntı:hikayeyi kısaca şöyle özetliyeyim dünyada daha insanlar yokken uzaylılar yani sef ler çeşit üsler fln kurmuş bunlar kış uykusu gibi uzun bi uykuya yatmış ilk oyunu biliyorsunuzdur işte orda uyanıyorlardı tarihi 2020 di 2. oyun ise 2023 te geçiyor en baştaki deniz altı prophet e gelen deniz altı ordan geçerkende sef lerin saldırısına uğruyor yüzeye çıkanların hepsi sef helikopteri tarafından taranıyor alcatraz hariç hepsi ölüyor(alcatrazı giysi hayatta tutuyor) prophet sef virüsüne yakalanmış bu yüzden erimekte ve sef ler giysinin kontürolünü ele geçirmeye başlamıştıki alcatrazı ağır yaralı halde buluyor ve onu bi barakaya taşıyıp nano giysiyi ona giydiriyor ve kendini öldürüyor nano giysi alcatrazı hayatta tutuyor ve bir süpriz de var giysi simbiyot olduğu için prophet artık giysinin içinde yaşıyor ve oyun boyuncada bizi bir çok kez diriltti o kapsulün içindeki adam 100 yıl yaşamıştır ve nano giysiyi sef teknolojisini kopyalayarak üretmiştir zırhı fln istiyor zırh aynı zamanda silahta sef mızraklarının ters etki yaparak sef leri öldürmesini sağlıyor sonunda ise prophet herşeyi anlatıyor finalde alcatraz yerden kalkıyor bi adam telsizden buna sesleniyor tabi adını soruyor ve alcatraz kendini prophet olarak tanıtıyor kısaca hikaye böyle

kısası:

Ben Türkçesini oynadım ve senaryo tam olarak..:

Prophet Alcatraz'ı Kurtarıyor ve giysi simbiyotik(ortak yaşam) olduğu için kendini öldürüyor.İlerki bölümlerde de açıklıyor...Hargrave Prophet ve ekibini(Nomad,Psyco vs.) Lingshana gönderiyor denek olarak.Orada ölüyorlar ve Prophet en sonda savaş gemisinde VTOL aracı ile tekrar kürenin içine gidiyor ve yeniden başka uçta çıtığında kendini New York'ta buluyor ve oyunun sonundada "Benim adım Prophet" dediğinde ise simbiyoz etkili oluyor.Yani o giysiyi giyen hem prophet hem alcatraz hemde sefler....
Giysinin Yapılışı
Hargrave 1919 yılında Tunguska keşfinde seflerin yapısına ulaşıyor ve nano sistemlerini öğreniyor(nano-suit=seflerin yapısı) ve bunuda bir giysi gibi tasarlayıp dediğim gibi prophet ve ekibinde deniyor...Ve işte olay bu videolar çok açıklayıcı zaten:)

Benim Tahminim:Alcatraz Beden oluyor herşeyi yapıyor. Prophet ise giysi oluyor.Alcatraz öldü, bu yüzden konuşamıyor bence.Alcatraz'ı Prophet'ın verdiği nano giyisi ayakta tutuyor.Son bölümde de giysi Prophet'ın DNA'sını aldığı için "Benim adım Prophet diyor."Ve Prophet bence ölmedi.Giydiği giyisi onu ölümsüz yaptı.

BAzı Kardeşlerde:

1.şimdi size konuyu anlatam
öncelikle biz deniz altında gidi yoruz ve sonra birden bire suyun altın dkı yarıtık bize bir bomba yoluyor ordan çiki yoruz yaratık bize saydıyo herkes bi yana ucuyor proht oldürüyor yaratı biz ise oda en fazla yaşama şansi olan kişiyiz en az yarayı alan propht bize giysiyi veiyor ve beni unutma diyor dr gold ile konuşuyoruz gold anlatımına göre yaatık ların ismi sef ve bu sef ler heryedeler ve sonra bus eflei çagiran aslında haviy general olduu anlıyoruz ve orayı genarıl oldu yeri sefler basıyor ve bşz ordan kendimizi zarzor atıyoruz son bölümde ise propht bizimle konuşuyor biz slında ölmedik diyor bende öldümü sandım diyor ama ölmedim diyor ve dünyadakı sefleri gösteriyor ve neden kiyafeti bize verdini söylüyor sefler içime gir mişti sefler beni yönetecekdiyor e aya kalkı yoruz ve bize ben bilmeme kimim yardıngeldim beslemeyi açiyorum şimdi iz daha iyisiz degilmi diyor heralde bu giysi ve sonra ise ben giyi bize diyorki hazır mısın bizde ben propht diyor ama orayı bende anlamadım artık propht bizim yerimize mi geçti yoksa biz sonradan giysiyle birlikde 2 kişi olarak bizdemi çikacagız orayı bende alamadım yerli kardeşler bura saklıyorve bence bu oyunu 3 sude gelecek

Aslında bişe daha var biz bir yürüyrn ouyuz cigerimiz parçalanmiş kemikler parçalanmiş bir yürüyen ölüyüz giysi ise bizi tekrar candirmiya çalişi yor yavaş yavaş kemikler irbirini tutyor çiger dokulari birleşiyor goldun taramasında öle

Aslında bişe daha var biz bir yürüyrn ouyuz cigerimiz parçalanmiş kemikler parçalanmiş bir yürüyen ölüyüz giysi ise bizi tekrar candirmiya çalişi yor yavaş yavaş kemikler irbirini tutyor çiger dokulari birleşiyor goldun taramasında öle

VE ŞUNU İZLEYİN

http://www.youtube.com/watch?v=5 ... ure=player_embedded

Son Düzenleme: blackdown ~ 31 Ağustos 2012 10:50
Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 23:04   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

Evet teşekkürler şimdi daha iyi oldu. Crysis 3 İstanbul'da falan geçmeyecek New York'ta geçiyor ve  hiçbir oyunu da geçmeyecek bunu bu ay aldığım Level dergisinden okudum Crytek'in yapımcılarından biriyle röportajı var.

halogonga
30-08-2012, 23:13   |  #3  
halogonga avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
886 mesaj

ne istanbulu ormanda oynuyoruz Soru

okinkurt
30-08-2012, 23:32   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

2 nin konu sacmaydı 3 ten de cok bi beklettim yok konu olarak :D

netrunner
31-08-2012, 09:36   |  #5  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

Oyun hikaye olarak vasat olabilir ama grafiklere laf edemiyeceğimiz kesin Ağzı kulaklarına varıyor

okinkurt
31-08-2012, 12:38   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: netrunner  
Oyun hikaye olarak vasat olabilir ama grafiklere laf edemiyeceğimiz kesin Ağzı kulaklarına varıyor

Aynen grafikler sahane 23 inc led +9800gt 1920x1080 de actım 25 fps verdi ama görüntü süper gercekten :D

netrunner
31-08-2012, 12:46   |  #7  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj
Alıntı: okinkurt  

Aynen grafikler sahane 23 inc led +9800gt 1920x1080 de actım 25 fps verdi ama görüntü süper gercekten :

HD6770 ile High Resolution Texture Pack ve Directx11 yüklü halde 22-40 fps alıyodum tabi çoğunlukla 25 civarı :D

okinkurt
31-08-2012, 12:48   |  #8  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
 HD6770 ile High Resolution Texture Pack ve Directx11 yüklü halde 22-40 fps alıyodum tabi çoğunlukla 25 civarı :

gtx 680 felan olucak anma oynanırdı ha :D 25 fps de keyif vermiyor :(

netrunner
31-08-2012, 12:51   |  #9  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Aynen o yüzden Shadow Quality düşürüyorum biraz hafif kasarak oynuyorum.Benim için sorun olmuyo yani HD5450 gibi dandik bir karttan buna geçiş yapınca insan noluyo lan diyo Kahkaha

barisyildiz72
31-08-2012, 13:05   |  #10  
barisyildiz72 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
245 mesaj

Konusu güzel "Crysis'ın" Battlefield 3 gibi pcyi yormuyor. Hikayeside batllefield3ten kat kat güzel. Crysis 2 yi 3 defa zevkle bitirdim. Crysis 3'ü daha kötüsünü yapamazlar diye düşünüyorum. Özellikle bu oyunu Türk'lerin yapması daha gurur verici. Crytek, Warface online oyununu 4 gözle bekliyorum. Kaydımı şimdiden yaptım. Türkçe dublaj ve yazı olacakmış. Benimgibi 4 gözle bekleyen arkadaşlara allah kolaylık versin. :)

netrunner
31-08-2012, 13:11   |  #11  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Türk yapması gurur verici fakat bir o kadar da korsan oyun indirenlerin daha fazla çoğalmasına yol açtı.Türkçe olması sebebiyle ne kadar adam varsa indirmeye yöneldi.Buda ciddi gelir kaybettirdi.Fakat bu halde bile Crysis 2 Tüm platformlarda yaklaşık olarak 750bin sattı.Bence bu kadar korsan oyuncuya rağmen iyi fakat bu denli iyi grafikli bir oyun için hüsran derim.

barisyildiz72
31-08-2012, 13:19   |  #12  
barisyildiz72 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
245 mesaj
Türk yapması gurur verici fakat bir o kadar da korsan oyun indirenlerin daha fazla çoğalmasına yol açtı.Türkçe olması sebebiyle ne kadar adam varsa indirmeye yöneldi.Buda ciddi gelir kaybettirdi.Fakat bu halde bile Crysis 2 Tüm platformlarda yaklaşık olarak 750bin sattı.Bence bu kadar korsan oyuncuya rağmen iyi fakat bu denli iyi grafikli bir oyun için hüsran derim.

Türkçe bir röportaj'da Cevat Yerli Türkiye'deki satış rakamlarından memnun olduğumu belirtmek isterim. Diyor.

Korsan konusuna gelince, A.B.D korsancılık Crysis 2 için bir kabus olmuştur.

netrunner
31-08-2012, 13:30   |  #13  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Türkiyede hiç bir oyunun Crysis kadar korsan kullanıcısı yoktur.Bundan gayet eminim.Herhangi bir kaynaktan alıp söylemiyorum bunu kendi gözlemlerim.Her neyse Crysis 3 çıksında bir bakalım.

Kara Şövalye
31-08-2012, 14:14   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj

Daha önce Türkçe değil korsan alırız diyordu insanlar, Türkçe oldu yine korsan alıyorlar anlamak güç insanımızı. Fiyat olarakta gayet makul bir seviyede tüm seri.

netrunner
31-08-2012, 14:16   |  #15  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Bizimkilere bedava versen almazlar gidip evde internetten indirirler Kahkaha

Kara Şövalye
31-08-2012, 14:20   |  #16  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Bizimkilere bedava versen almazlar gidip evde internetten indirirler Kahkaha

Gerçi korsanda korsan diyenlerin yarısından fazlası -18, harçlıklarıyla da oyun, film almak zor geliyor doğal olarak. Ben oyun ve film arşivimi harçlıklarımla kurdum hep. Kampanyları takip ettim gerekirse az yedim gittim onları aldım herkes rahatlıkla yapabilir aslında bunu. İyi

netrunner
31-08-2012, 14:22   |  #17  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

Ben ekran kartı için oyundaki karakterimi sattım.2 yıl uğraşmıştım onla Ağlıyor

blackdown
31-08-2012, 14:29   |  #18  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
406 mesaj

vay arkadaş her açtığım konuda konu dışı konuşmalar tartışmalar vs oluyor nası bir insanım ben ya ?

netrunner
31-08-2012, 14:36   |  #19  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
1,180 mesaj

KahkahaKahkahaKahkaha Konu dışı içi seni bekliyoz açınca başlıyoz konuşmaya Kahkaha

blackdown
31-08-2012, 16:01   |  #20  
blackdown avatarı
OP Yıllanmış Üye
406 mesaj

KahkahaKahkaha

Crysis2
02-09-2012, 10:16   |  #21  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj

Crysis1i Crysis2ye değişmem :)

undawn
14-09-2012, 22:06   |  #22  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

OHOOO KARDEŞİM NOMAD VE PSYKO ÖLMEDİ CRYSİS 3 DE ALCATRAZ A YARDIM EDIYORLAR SEN NEREDE KALMIŞSIN ÖYLE ŞİMDİ FRAGMANLARI İZLE PSYKO FELAN VAR NOMAD DE ILERIDE BEN COK MUTLU OLDUM ONLARIN ÖLMEDİGİNE!! :D

Kara Şövalye
14-09-2012, 23:34   |  #23  
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Alıntı: undawn  
OHOOO KARDEŞİM NOMAD VE PSYKO ÖLMEDİ CRYSİS 3 DE ALCATRAZ A YARDIM EDIYORLAR SEN NEREDE KALMIŞSIN ÖYLE ŞİMDİ FRAGMANLARI İZLE PSYKO FELAN VAR NOMAD DE ILERIDE BEN COK MUTLU OLDUM ONLARIN ÖLMEDİGİNE!! :

Nomad öldü arkadaşım. Ölü

Kapalı Hesap (128169)
15-09-2012, 00:28   |  #24  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Alıntı: Kara Şövalye  

Nomad öldü arkadaşım. Ölü

Bilmiyodum ben Oha!

The Best Player
15-09-2012, 13:08   |  #25  
The Best Player avatarı
Yıllanmış Üye
238 mesaj

Nomad 1 de kurtulmadı mı ? 2 de prophet senin yüzünden adamlarımı kaybettim diyor orda psychonun ve diğerlerinin resmi çıkıyordu Nomadi göremedim ben Hmph