Crysis 2 Prophet olayını açıklar mısınız?(spoiler)

Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 20:43   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj

Arkadaşlar oyunun üzerinden 1 yıl geçti ama yine de oyunu bitirmeyenler varsa okumasın spoiler içeriyor.

Ben oyunu 2 defa bitirdim ama oyunda biz Alcatraz'ken nasıl Prohet hortluyor da nanosuitin içinde oyunun sonunda onu buluyoruz ? Oyunun videolarını da izledim Türkçe olarak oynadım ama hâlâ bu olayın nasıl olduğunu çözemedim. Anlatacak biri var mı ? :)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (128169) ~ 30 Ağustos 2012 20:43
kobalt67
30-08-2012, 20:49   |  #2  
kobalt67 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 19
758 mesaj

Prophet benim. Tamam dağılabilirsiniz. Kahkaha

Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 20:52   |  #3  
OP Kapalı Hesap
2,851 mesaj
Alıntı: kobalt67  
Prophet benim. Tamam dağılabilirsiniz. Kahkaha

Kestirip atma Kahkaha

Qromodynmc
30-08-2012, 20:55   |  #4  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Sanırım Suit Alcatrazın Beynine işlemiş,Kendisini Prophet sanmasına sebep olmuş :P öle düşündüm ben.

sosyalik
30-08-2012, 20:56   |  #5  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Oynayalı çok zaman oldu ama yanlış hatırlamıyorsam ölmeme giysi izin vermedi diyordu.

blackdown
30-08-2012, 21:49   |  #6  
blackdown avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

bak bildiklerimi anlatıyorum:

Alcatraz'ın ölümü sef saldırısını duyan birliğiyle birlikte deniz altıyla nothen gold u koruma altına almak için yola çıkıyorlar sefler saldırıyor ve tüm müttefik ölüyor alcatraz hariç  prophet onu ağır yaralı şekilde görüyor ve 1. görevdeki depoya götürüyor ve orada nano suit giysisini alcatraza transfer ediyor ve "sefler içime girdi","bunu sen başaracaksın" diyerek intihar ediyor. 

en sondaki sefleri geri besleme ile yok ettikten sonra hayal görüyor hayalinden propheti görüyor uyandığında prophet oluyor ancak orayı bende çözemedim.!benim bildiğim bu kadar

Bazıları Alcatraz'ın konuşmama nedenini aslında alcatrazın öldüğünü giysinin içindekinin prophet olduğunu ve konuşursa anlaşılacak olması ama bazıları nothen gold onun prophet olmadığını anladığı yüzünden inanmıyorlar

Prophet Alcatraz ölmüşken ona giysiyi giydirdi ve kendi dna sını giysiye kopyaladı.Böylece Prophet ile Alcatraz birleşti.Yani Prophet'in beyni Alcatraz'ın bedeninin içine geçti.Ama Crysis 2'nin resmi sitesine göre Alcatraz ve Nomad'in boy ve kiloları aynı.Bu bir tesadüf mü?Nomad mı ? Alcatraz mı ? Prophet mi ?

Benim tahminim hayalde iken (oyunsonunda) prophet bizim nano suit kıyafetini geri alıyor ancak alcatraza ne oluyor bilmiyorum

başka biri ise :Ben hikayeyi size açıklayayımda içiniz rahatlasın artık :) şimdi biz (Alcatraz) bir deniz altıda probhetı almaya giden bir grubun üyesiyiz. O sıra deniz altıya bişey çarpıyor ne olduğunu bende tam olarak bilmiyorum. sonra deniz altıdan çıkıyoruz o sıra bir uzay gemisi üstümüze lazer yağdırıyor herkez ölüyüyor Alcatraz hariç.Ağır yaralıyız sonra hafif ayılıyoruz karşımızda probhet artistik poz vermiş makinalı ile uzay gemisini tarıyor :D sonra bize duğru geliyor ve şöyle söylüyor''gemim nerde! ekibim nerde! herkez öldümü alcatraz adın bu değilmi. seni götürmeliyiz olum canın yanıcak.sonra bayılıyoruz uyandığımızda probhet'ın giyisisi üstümüzde biraz ileri yürüyünce probhetın ceseti karşımızda birden nano giyisi geçmiş anılar güncelleniyor diyor ve probhet'ın bize söyledikleri bir bir önümüze çıkıyor çoğu kişinin yanlış söylediği kısma geldik bizim vücudumuza probhet girmedi o dr.gould du bulmamız için görevlendirdi bu görevi bizim tamamlamamızı istedi kıyafetin Diyor.

Biride çıkıp diyorki:alcatraz dilsiz diyor.Ama Haksız Sayılmaz Doğruda Alcatraz Dilsiz Çok Üzücü :( 

yine biride:alcatraz bence bastan beri prophetti alcatrazda dilsiz prophet in yarali oldugunu gorunce onun bu giysiyi bana verdigini hatirlayip onu hayata dondurmek icin giysiyi cikartip ona veriyo bence böyle

Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 22:43   |  #7  
OP Kapalı Hesap
2,851 mesaj

Anlaşılan kimsenin tam bir fikri yok :D Crytek'in numarası ne söyleyin bana Cevat Yerli'yi arayacam :D

blackdown
30-08-2012, 22:47   |  #8  
blackdown avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
406 mesaj

son paylaştığım konuyu oku hepsi doğru kesin

Kapalı Hesap (128169)
30-08-2012, 22:56   |  #9  
OP Kapalı Hesap
2,851 mesaj