"Crysis 2 sistem gereksinimleri resmi değil!"

CHIP Online
04-02-2011, 15:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Crytek, dün Crysis 2 için herkesi mutlu eden sistem gereksinimlerini açıklamıştı. Ama şimdi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/crys ... mi-degil_25095.html

Resimlerle: Taş gibi bir Crysis 2 geliyor

Crysis 2'nin resmi Alman Facebook sayfasında yayınlanan sistem gereksinimlerini sizlerle bu haberimizde paylaşmıştık. Ancak bir Crytek yetkilisi, şirketin Alman Facebook sayfasında yer alan sistem gereksinimlerinin son bilgiler olmadığını söyledi.

Cry-Tom, Crysis forumlarında konu hakkında şunları söyledi: "Bu minimum gereksinimler resmi ve son gereksinimler değil." "Yakında bir duyuru yapacağız. Bunu benden duymadıysanız veya MyCrysis'de görmediyseniz resmi değil demektir."

CryTom'un açıklamalarının biraz garip olduğunu düşünebilirsiniz, çünkü sistem gereksinimleri oyunun resmi Alman Facebook sayfasında yayınlanmıştı. Peki şimdi şirket neden geri adım attı? Minimum gereksinimler aslında çok daha yüksek mi? Bunu bilmek şimdilik mümkün değil. Bunun yanında Crytek'in bahsedilen gereksinimleri sayfadan kaldırdığı göze çarpıyor.

Tüm konu: "Crysis 2 sistem gereksinimleri resmi değil!"

İzleyin: İşte Crysis 2'den çatışmalar!

Resimlerle: Taş gibi bir Crysis 2 geliyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Crysis 2'nin sistem gereksinimleri daha mı yüksek?

Fattur
04-02-2011, 15:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Yok. Bence daha düşüktür...

MBerkO
04-02-2011, 23:18   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2010

Minimum sistem gereksinimleri her ne kadar beklenenden ya da beklediğimden düşük gelse de önerilen sistem gereksinimlerinin beklenildiği gibi yüksek olmayacağını düşünüyorum. Neticede, Crysis, her ne kadar, döneminin en iyi grafiklerini sunsa da bu kadar sistemi hak etmiyordu. Yani bu kadar sistem sömürmeyi hak etmiyordu. Bunu şimdi daha iyi anlayabiliyorum.

Bir de şunu düşünmek lazım. Crysis 2007'de çıktığında onu rahat rahat kaldıracak bilgisayarlara çoğumuz sahip değildik; ama şimdi bakıyorum da birçok kişide dönemin ilerisinde olan bilgisayarlar var. Elbette Crysis 2'de sistem canavarı olabilir; ama günümüzde çoğu kullanıcının sahip olduğu bilgisayarlar, daha doğru bir tabirle ekran kartları, oyunların biraz ilerisinde gibi. Gibi diyorum, çünkü Crysis'in ilk oyununu hala yüksek detaylarda kaldıramayan, yeni kartlar var. 

Özetle Crysis 2'nin sistem gereksinimleri Crysis'ten çok da farklı olmayacaktır. Ama bu sefer minimum sistem gereksinimleri ile önerilen sistem gereksinimlerini birbirlerine daha yakın bekliyorum.