Arkadaşlar hepimiz merakla crysis 2 yi bekliyoruz.Ancak bu oyunun sistem gereksinimleri nedir bilen warmı ?? Bizimle paylaşırsa iyi olur..
Teşekkürler...
Arkadaşlar hepimiz merakla crysis 2 yi bekliyoruz.Ancak bu oyunun sistem gereksinimleri nedir bilen warmı ?? Bizimle paylaşırsa iyi olur..
Teşekkürler...
Hiç Bi Fikrim Yok Ama
atlhon 2 4x
hd 4650
3 Gm Ram Bu Sistem Cok Bile Gelir Gerçi Ama Böyle Bişiler İster Sanırım
Yada Phnom2 3x
Crysis 2 getireceği birçok grafik ve teknik yeniliğine rağmen çok optimizasyon yönünden çok sağlam bir oyun olacak şu zamanki haberlere göre İlk Crysis'i sorun çıkmadan oynayanlar çok çok büyük ihtimal Crysis 2'yi de hemen hemen aynı düzeyde oynayacaklar.
Crysis 2'nin sistem gereksinimleri daha açıklanmadı diye biliyorum ancak Crysis'ı çalıştıran bilgisayar Crysis 2'yi de çalıştırabilecekmiş!
Way anasını.Yaşadık o zaman :D
crysis 2'nin sistem gereksinimi crysis 1'den bir miktar az olacak
ilk versiyonunu benim pc ıkına ıkına oynatıyordu. :d
Crysis'i çalıştıran bilgisayarlar, Crysis 2'yi de çalıştıracaklardır kesinlikle. CryEngine 3 ile oyun daha iyi optimize edildiği için daha az sistem gereksinimi ile daha iyi görsel kalite sağlanılabilecek bu sefer.
Saygılar,
Melik Arslan @CrytekFan
Crysis'i çalıştıran bilgisayarlar, Crysis 2'yi de çalıştıracaklardır kesinlikle. CryEngine 3 ile oyun daha iyi optimize edildiği için daha az sistem gereksinimi ile daha iyi görsel kalite sağlanılabilecek bu sefer.En iyi cevap'ı sen verdin eyw kardeşim.Saygılar,
Melik Arslan @CrytekFan
şöle sölim metro gibi rezil bir grafik motoruna sahip olmadığını biliyorum crysis1 ve warhead çok akıcı oynadığım sistemi kasan bu sinir bozucu oyun (metrodan bahsediyorum) bütün sinirlerimi attırdı. bi kanıya vardım ruslar bence oyun yapmasın mümkünse.