Intel core 2 CPU
4400 2.00 GHZ
2.01 GHZ 1.00 GB RAM
Arama Sonuçlarıarkadaşlar bu özellikte bir bilgisiyar için Crysis 2 açıyorum manü ffelan hayet hızlı oyun videolarınıda donmadan seyrediyorum ama oyuna tam gireçeğim vakit bilgisiyar kendini yeniden başlatıyor yardım eder misiniz...
Crysis 2 yardım
Aldığın oyun bozuk olabilir.
benimde başıma geldi.
Sistemin bu oyun için oldukça zayıf. Yeniden başlatma sorunu konusunda da bir fikrim yok.
Tşk ederim arkadaşlar birde peki yeni ekran kartları için bilindik bir site veya önerdiniz ekran kartı var mı???
arkadaşlar bide bu ekran kartı nasıl sizce ????????
http://www.hepsiburada.com/Liste ... 6532&categoryId=204
İngilizlerin bir değişi var ; ucuz mala para verecek kadar zengin değilim.
Pc oyunculuğu gerçekten ucuz değil! Özellikle de günceli takip etmek istediğinizde. Sektördeki oyun oynayan insanların yaş ortalamasının 30'un üstünde olduğu düşünülürse donanıma para akıtan insanların işinde gücünde belli bir alım gücüne sahip adamlar olduğunu görürüz. Anakartın nedir bilmiyorum ama (muhtemelen 775) bana sorarsan işe anakarttan başlaman gerekiyor. Bu da tabiki işlemci,ram, ekran kartı ve güçlü psu (güç kaynağı) değişkiliğini beraberinde getirir. Tabi bunlar benim fikrim.
Crysis 2 falan oynamak istiyorsan ekran kartina para yatirmak zorundasin .HD 3650 ile ne kadar oynanir tartisilir. Belki videolarini falan izlersin
anakartı nasıl öğrenebilirim ve bide çok maliyet dökemem yani bütçe el vermez o kadar bu takayı bile zor aldım pek orta maliyette önerileriniz nelerdir ???
Donanım bileşenlerini öğrenmek için adresteki program işini görür.
http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
Benim ekran kartım HD 4650. Bununla gayet rahat oynayabiliyorum. Ama gördüğüm kadarıyla senin sistemin genel olarak elden geçmesi lazım. Ekran kartı değişikliğiyle bu oyunu iyi kötü oynasan bile bundan sonraki oyunlarda sıkıntı yaşayacağın açık.
Bence ekran kartı işlemci anakart değiştireceğine yeni bir pc al. Sonuçta hemen hemen aynı paraya denk gelir. 1600-1700 liraya uygun laptoplar var. Packard Bell ler uygun fiyata çok iyi sistemler sunuyorlar. Onları düşünebilirsin...
haklısın arkadaşım sağol Packlell bell laptopları sağlam mı yanı dayımda acer vardı 1 sene kalmad çok koötü gitti rahmetlide ondan sordum :D
merhaba arkadaşlar, crysis 2 8 parta bütün adamları oldürdüğüm hade bir türlü asansöre binemiyorum...bir şeyi eksik yapıyorum ama nedir anlıyamadım... bu arada asansörün kapısı açık olduğu hade.....yardım edermisiniz.