Arkadaşlar TTNet in bir hizmeti olarak Crysis 2 59.99 lira.... Yapmanız gereken (TTNet aboneleri için geçerli) TTNet in sitesine girip online işlemler menüsünden oyunu satın almak. Üstelik isterseniz 12 ay vadeli bir şekilde ayda 4.99 liraya da alabiliyorsunuz. Ve ücret ay sonundaki faturanıza yansıyor.... Bu sistem 25 Mart 2011 (yarın) tarihinden itibaren hizmete sunulacak...
Bu kadar avantaj mevcutken hala daha korsan tercih etmeyin arkadaşlar. Crytek duyarlı davranıp oyunu Türkçe dil seçeneğiyle çıkarıyorken ayda 5 lirayı esirgemek adilik olur...
Crysis 2 yi bu avantajla kaçırmayın....
evet haklısın kardeş hem ileriki oyunlarıda türkçe çıkması için tatminkar derecede satılması lazım peki oyun nasıl elimize geçiyor kargoyla mı acaba alabilecek durumu olanlar almalı
Download etmekle uğraşmayıp benim gibi overgame(1-12 ay pft) ve d&r'dan 65TL'ye kutulu almakta alternatifler arasında
evet haklısın kardeş hem ileriki oyunlarıda türkçe çıkması için tatminkar derecede satılması lazım peki oyun nasıl elimize geçiyor kargoyla mı acaba alabilecek durumu olanlar almalıTTNET üzerinden alırsanız oyunu digital download yöntemi ile yani internetten indirerek sahip olursunuz TTNET sadece kayıtlı e-posta adresinize oyun ürün anahtarı ve indirme linkini gönderir.
Kutulu isterseniz d&r ve overgame v.b. gibi yerlerden edinmeniz gerekli.
ya oyunu ttnetten almayın bence steam varken steamden almak en iyisi herşey otomatik steamden aldım ve şu anda indiriyorum
http://store.steampowered.com/app/99830/ 59 dolar ben 59 TL ye aldım.
Limited de bunlar var:
Hologram Decoy
- SCAR weapon attachment
- Project a hologram of yourself used to deceive and confuse enemies
- Medium assault rifle
- High accuracy and fire rate
- Unique digital camouflage variant
- Displays your rank
- Can be viewed by others
- Helps identify players
- Unique platinum frame not available through any other means
- Awards additional experience
- Immediate boost to level 5
- Immediate access to all preset classes
Ben TTNET duyurduğu gün ön sipariş vermiştim. Fiyat çok iyi geldi şahsen.
Bende bir türlü çıkmıyor satın alma kısmı oim tekşifre ile giriyorum servis satın alma kısmında yok crysis2 ne iş??benmi yanlış yere bakıyorum:( mi
Steam v.s. almasına alırım ama neden yok benmi bağlantı 1mb onun için gıcıklığına mı yok acaba:)
zaten partları görünce insanın indirme hevesi kaçıyo:)
Steam v.s. almasına alırım ama neden yok benmi bağlantı 1mb onun için gıcıklığına mı yok acaba:)Seninle ilgisi yok arkadaşım. TTnet Online işlem merkezinden ön sipariş bitiş tarihinden 2 gün önce kalktı ve bir daha gelmedi. Müşteri hizmetlerini arayınca çalışıyoruz falan diye cevap veriyorlar. Arada bir girip kontrol edin. Şu an kredi kartı ve gsm operatörü aracılığı ile ödeme sistemi çalışıyor. Kredi kartınız varsa ttnet ile uğraşmaya değmez. İşini daha profesyonelce yapan firmalardan alın.
Seninle ilgisi yok arkadaşım. TTnet Online işlem merkezinden ön sipariş bitiş tarihinden 2 gün önce kalktı ve bir daha gelmedi. Müşteri hizmetlerini arayınca çalışıyoruz falan diye cevap veriyorlar. Arada bir girip kontrol edin. Şu an kredi kartı ve gsm operatörü aracılığı ile ödeme sistemi çalışıyor. Kredi kartınız varsa ttnet ile uğraşmaya değmez. İşini daha profesyonelce yapan firmalardan alın.Bu işte de belli etti TTNET kendisini neyse ne Overgame üzerinden aldım gitti bakalım 5 Tl fazla verip kutulu aldıktşk..Son Düzenleme: bybarut ~ 25 Mart 2011 10:55
Şimdi kontrol ettim çalışıyor.