orjinal crysis 3 aldım ve origin isimli bir program aracılığı ilr başarılı bir şekilde yüklendi ancak oyunu başlatmak istediğimdeönce arigin isinli program açılıyor arkasından crysis 3 resmi görünüp kayboluyor ve oyun başlamıyor
origin içinde bulunan crysis 3 simgesine tıkladığımda play butonu çıkıyor butona bastığımda oyunun resmi tekrar görünüp kayboluyor ve oyun yine başlamıyor.
NEDEN?
crysis 3 acil yardım
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
crysis 3 sorunu
Son Düzenleme: serhatseto ~ 15 Mart 2013 19:08
1-) DirectX'i güncelleyin, oyunun klasöründe DirectX kurulumu mevcuttur.
2-) exe. dosyasına sağ tık-> özellikler-> uyumluluk-> bu programın çalıştırılacağı ... -> Windows Vista SP2 veya Windows 7 yapmayı dene.
3-) Yönetici olarak çalıştır.
4-) Fifa 2013 için kullanılan Belgelerim'i C'ye taşıma işlemini yap. Bunu son çare olarak kullan.
- Yerel Disk (C:)'ye "Belgelerim" isminde yeni bir klasör oluşturun.
- Daha sonra normal "Belgelerim" klasörünüze ulaşın (Kullanıcılar/user/).
- Belgelerim klasörünüze sağ tıkladıktan sonra "Özellikler" seçeneğine tıklayın.
- Sonra, üstteki butonlardan "Konum" sekmesine gelin.
- Karşınıza gelen ekrandan ise "Taşı" butonuna tıkladıktan sonra, biraz önce Yerel Disk (C:)'ye oluşturduğumuz "Belgelerim" klasörünü seçin ve ardından "Klasörü Seç" butonuna tıklayın.
- Son işlem olarak, "Uygula" butonuna tıklayın. Bu işlem, kullanıcılar bölümünde bulunan Belgelerim klasörünüzü, Yerel Disk (C:)'ye taşıyacaktır.
- En son olarak ise "Tamam" butonuna tıklayarak işlemleri sonlandırın.
[ALINTIDIR]
Son Düzenleme: AndcrewTR ~ 15 Mart 2013 17:10
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Kütüphanedeki oyuna sağ tık yapıp repair install yapmayı deneyin.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
crysis3'ün piyasaya hatalı çıktığını duydum doğrumudur