Merhaba arkadaşlar.Ben Crysis 3'ü orjinal aldım.Oyunu yükledim sonra açtım 1.bölümü bitirdim 2. bölüme geçerken sürekli çalışmayı durduruyor.Yönetici olarak çalıştırdım yine aynı hata.Lütfen yardım edin.
Crysis 3 çalışmayı durdurdu.
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
7 mesaj
kardeş ana menüde tilde tuşuna bas ve "map canyon" yaz entr yap sorun çüzülür ok
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Ohooo hem Türkçe oyun yapsınlar orjinal alalım dersiniz hem de yaparlar yine korsan alırsınız. Anlamak güç.
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
2. bölüme geçerken çalışmayı durdurud hatası alıyordum yeniden crack yaptım sorun ortadan kalktı :) buyrun link http://ul.to/ffgb869p
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Bu sitede onu yicek adam yok dostum :) direk yardım iste bidahaki sefere milleti yemeye kalkmadan yoksa yüzüne vururlar böle :)
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Aynen fena vurdular zaten :D Ama çözdüm ya orjinale gerek yokmuş.Yemin ederim alıcam falan diye söz vermişim oyunu alamadım orjinal fena kahroldum.
Kahrolduysanız alın öyleyse, almayın diye silah tutmuyoruz ki. Türkçe olsa orjinal alırım dediniz dediniz, alın Türkçe ama yok yine de alınmıyor Cevat Yerli bir daha ki oyunu Türkçe yapmasa bari.
Yıllanmış Üye
1,959 mesaj
Cevat dayıda biraz akıllı olsun hack letmesin oyununu :
İnsanlar emeğe saygı göstermeyi ve satın alma kavramı nedir bunu öğrenmedikden sonra yapımcılar ne yapsa boş. Yıllarca Türkçe oyun çıksa orjinal alırız dediniz dediniz, çıkıyor yine de korsana devam. İnşallah sizde bir gün oyun yaparsınızda bende korsan yoldan edinir CD'ye basar uçaktan attırırım.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj
Kart dx 10 bende dx 11 kart alırsam crysis 3 ü origin alırım onu korsan oynamıycam zaten 10 kb netle nereye indiriyon indirmeyi şimi başlatsam anca torunlar oynar oyunu :D