Crysis 3'e DX10 İster Misiniz?
sitesinde başlatılan imza kampanyasına katılarak Crysis 3'ü DX10'a çıkartmaya destek ver!
Detaylı bilgi için tıklayın.
Crysis 3'e DX10 İster Misiniz?
sitesinde başlatılan imza kampanyasına katılarak Crysis 3'ü DX10'a çıkartmaya destek ver!
Detaylı bilgi için tıklayın.
Mİlletin çoğu Dx10 kartlar kullanıyor bir oyun içinde ekran kartı almaz kimse dx 10 un cıkması oyun içinde iyi olur bence adam kart alacağına oyunu origin alır :D
Bende 9800gt var :D Crysis 3 cok beklediğim bir oyun değildi ama her ne olursa olsun denemek lazım oyunun dx 11 zorunlu olması az olan bekletimi fiçırık diye ezdi resmen :D benim dx 10 problemim olmıycak yeni kart aldım ama oyunun dx 10 a cıkmasını isterim çünki dx10 kartlar cok yaygın.
Bende 9800gt var :D Crysis 3 cok beklediğim bir oyun değildi ama her ne olursa olsun denemek lazım oyunun dx 11 zorunlu olması az olan bekletimi fiçırık diye ezdi resmen :D benim dx 10 problemim olmıycak yeni kart aldım ama oyunun dx 10 a cıkmasını isterim çünki dx10 kartlar cok yaygın.
Ticaret budur, dx11 kart + Crysis 3 almak için servet gerekmiyor zaten.
bence ne yaparsanız yapın adamlar oyundan kazanacakları parayla, karttan kazanacakları parayı kıyaslayıp, ona göre karar verirler. milletin oyun zaafından yararlanıp, tertemiz sapasağlam kartı olanları bile iyi bir sistem parasına 2. bir kartı almaya mecbur koşuyolar.
yaw sistemimin belkide en sağlam parçası belki tozlanmadı bile belki en son o bozulacak neden değiştirtiyosun kardeşim.
neyseki oyun meraklısı değilim. olsaydımda zaten bu zaafımdan yararlanmak isteyen olunca onlara inat mayıntarlası bile oynamazdım.
Kimin için fazla bir masraf gerektirmiyor? GDDR3 Dx11 ekran kartı almanın ne anlamı var şuan? Hiç yoktan HD7770 almak varken 350-400TL sırf bu ekran kartı. Oyun da (vatanda) 110TL . Etti mi 500+ TL .. 500TL bir aylık maaş demek. Düşünün biraz. Dx10 desteği gelmeli !
Kimin için fazla bir masraf gerektirmiyor? GDDR3 Dx11 ekran kartı almanın ne anlamı var şuan? Hiç yoktan HD7770 almak varken 350-400TL sırf bu ekran kartı. Oyun da (vatanda) 110TL . Etti mi 500+ TL .. 500TL bir aylık maaş demek. Düşünün biraz. Dx10 desteği gelmeli !
10 taksit alırsınız sizde, illa nakit ödeyin diye kasada boğazınıza yapışmıyorlar ya.Crytek anlaşmış yapmış, dx11 destekli kart yoksa oyunda yok bu kadar basit. dx10 desteği gelse korsan sayısı daha da artacakken bence hiç gerek yok.
Peki bu zengin züppelerine ne demeli? Directx 10 gelmesin diye imza topluyorlar, şerefsizler ya :@
Peki bu zengin züppelerine ne demeli? Directx 10 gelmesin diye imza topluyorlar, şerefsizler ya :@Bundan bişey olmaz :)
Peki bu zengin züppelerine ne demeli? Directx 10 gelmesin diye imza topluyorlar, şerefsizler ya :@O değilde bide utanmadan Dx10 desteği gelmesin,Grafikler heba olmasın demişler,Allah aşkına Dx9u adam gibi kullandılardamı Dx11i bu kadar abartıyorlar.
Dx9 ile yapılan bi oyun Witcher 2;
O değilde bide utanmadan Dx10 desteği gelmesin,Grafikler heba olmasın demişler,Allah aşkına Dx9u adam gibi kullandılardamı Dx11i bu kadar abartıyorlar.
Dx9 ile yapılan bi oyun Witcher 2;HD4*** serisi ve GTX4*** serisi yavaş yavaş piyasadan silinmeye başlıyor. Amaç kullanıcıların ekran kartlarını güncellemelerini sağlamak ve DX teknolojisini geliştirmek. Zamanında DX7 yok olurken de olmuştu aynı şeyler...
Anlamıyorum şu anda en yüksek teknoloji DX11, Crysis 3'ün çalışacağı en düşük teknoloji DX11. Ya donanımcılar yavaş ilerliyor ya da yazılımcılar biraz önde gidiyor. Bir oyunun çalışacağı en düşük teknoloji nasıl olur da piyasadaki en yüksek teknoloji olur? (Biraz karışık sanırım)
Eski directxlerde geçiş sırasında önemli değişiklikler oluyordu,Mesela Dx8-den dx9a geçerken Dinamik ışıklandırma ve Pixel shader 3.0 geldi,Bu çok büyük bi değişimdi,yansıma efektleri vs. oluşturmayı sağlıyordu,Eski oyunları hatırlarsanız 2000li yıllardaki,Dinamik yansımalar vs yoktu. Ama dx11e geçişte gözle gözüken en büyük değişim Tessellation mu ne,Daha detaylı model oluşturmayı sağlıyor ama,Bunu Otomatik yapıyor,Yoksa daha fazla emek harcayarak Yüksek Polygonlu modeller Dx9'dada oluşturulabilirdi.