Crysis 3'nin System Requirements
rahat oynarsın zaten çok çok büyük farklar yok i5 ile sentetikler dışında. o zamanda neyse performansı q9xxx lerin halen aynı hiç düşme olmadı gerçekte ama intelin tablosunda ohoo adamlar sanki 256 bit işlemci üretmiş gibi bahsediyorlar i5 lerden kıyaslanırken.Quad q9300 2.50 ghz / msi g41 p-33 ddr2&ddr3 anakart / 8gb 1600 mhz hp ram 1066 da calısıyor 9800gt 1gb 256 bit ekran kartı var 750 w psu :) 400 tl yi ekran kartı için dedim gtx 560 ti gibi bi kart alırsam o oyunu rahat oynıyacağımdan eminim.
rahat oynarsın zaten çok çok büyük farklar yok i5 ile sentetikler dışında. o zamanda neyse performansı q9xxx lerin halen aynı hiç düşme olmadı gerçekte ama intelin tablosunda ohoo adamlar sanki 256 bit işlemci üretmiş gibi bahsediyorlar i5 lerden kıyaslanırken.Esas güclü bir pc alıcaktım i5/i7 ama fiyat cok ucuk Amd yede güvenmiyorum acıkcası :D Bu sistemi işlemci / anakart / ram 300 tl ye aldım gayet iyi Allah a şükür :)
There's no doubt one of best controversial topic that I've ever started on this forum.
Bu forumda herkes ingilizce bilmiyor greatness ben bilmiyorum mesela o yüzden Türkçe yazarsan iyi olur :)
Çok ilginç gerçekten. Sizi anlamak zor ilerki kariyerinizde İngilizce zorunlu olacak. O zaman belki dediklerimi anlarsınız.
İsteyen öğrensin ben istemiyorum sende Türkçe yaz artık yorumları incilerin dökülmez forum Türk forumu suan için ingilizce gerekmiyor.
Bu oyunun Multiplayer Pre-Alpha sürümünü oynamıştım. Zorlamıştı yine Full HD çözünürlükte Orta-Yüksek grafik ayarlarında oynamıştım. Grafikler zaten müthiş. Çıkmasını da sabırsızlıkla bekliyorum. Bilgisayarım eriyecek ama olsun çıksın :D
This is reaction of smart man who think about his future ;) Thank you to back me up by the way ;)Thats's true. You are welcome..How old are you and what is your job? Your English level is very hard. I am an undergraduate .My English is not good but ı think ı can speak anyone and ı can tell anyone exactly what ı want...
Thats's true. You are welcome..I'm 19 years old who is student. Well I couldn't say my level belongs to perfect or milestone although which is advance as far as I'm concerned. If you'd like to, you can rank up your level to summit cause I'll not stop until I reach peak. Well, I'm an undergraduate as well but I'm planing to take an IELTS test. Nice to meet you by the way.How old are you and what is your job? Your English level is very hard. I am an undergraduate .My English is not good but ı think ı can speak anyone and ı can tell anyone exactly what ı want...
@Greatness
ps3 kaç liraya aldın hhd kaç gb yanıda hediye varmıydı.