Crysis 3ü indirip/korsan alıp oyun içi buglarla karşılaşıyosanız alternatif 2 link var bunlar sıkıntılarınızı giderir
%100 kesin sonuç vardır buglar olmicaktır.
Crysis 3ü indirip/korsan alıp oyun içi buglarla karşılaşıyosanız alternatif 2 link var bunlar sıkıntılarınızı giderir
%100 kesin sonuç vardır buglar olmicaktır.
Korsan oyuna desteğin yasak olduğunu biliyorsunuz değil mi ?
Korsan oyunla alakalı çözüm sunduğunu belirten bir linke bakma gereği duymadım. Vatan Bilgisayar linki versenizde onu burada dikkate alacak kişi sayısı sayılıdır.Linklere bakmadan konuşma.
Yıllarca Türkçe olsa orjinal alırız diyen arkadaşlar, Türkçe çıkan oyunuda hemen o torrent senin bu torrent benim aradığı bi' yerde... Zor iş bunlar kısaca.
Korsan oyunla alakalı çözüm sunduğunu belirten bir linke bakma gereği duymadım. Vatan Bilgisayar linki versenizde onu burada dikkate alacak kişi sayısı sayılıdır.Ben alsınlar demiyorum :) ama böyle buglarla karşılaşıp o kadar isyan edeceklerine orjinal alsınlar bu kadar basit :DYıllarca Türkçe olsa orjinal alırız diyen arkadaşlar, Türkçe çıkan oyunuda hemen o torrent senin bu torrent benim aradığı bi' yerde... Zor iş bunlar kısaca.
Bu kadar uçuk fiyatlara satmaya devam ederlerse daha çok beklerler.4 haneli fiyatlara satılıyor sanki. Taksitle alıverin sizde. Almayacak adama bahane çok, kutusunu beğenmedim korsan indiririm diyen bile çıkarsa şaşırmam hiç.
Ya da indirim zamanlarını beklersiniz ki sık sık indirimler geliyor zaten. Takip etmiyorsanız bilmemeniz normal.
Taksitle alsam 6 aylık taksit yaptık diyelim aylık 15 tl. Bir tane daha oyun alayım aylık 30 TL. 2 Oyun 1 ayda biter. Neden kalan 5 ay ben 30 TL vereyim? 20 TL'ye satsınlar Key'leri, tak diye alırım mobil ödeme ile. Ne uğraştırıyosunuz öğrenci milletini
Taksitle alsam 6 aylık taksit yaptık diyelim aylık 15 tl. Bir tane daha oyun alayım aylık 30 TL. 2 Oyun 1 ayda biter. Neden kalan 5 ay ben 30 TL vereyim? 20 TL'ye satsınlar Key'leri, tak diye alırım mobil ödeme ile. Ne uğraştırıyosunuz öğrenci milletini
Key satanlarda var internette yarı fiyatına falan geliyor genelde. Olmadı indirimleri bekleyin daha ucuza gelir.