Arkadaşlar iyi günler Crysis'e girmeye denediğimde ilk açılır gibi oluyor sonra Crysis çalışmayı durdurdu diyor ve programı kapat diyor.
Sorun ne olabilir?
Crysis Çalışmayı Durduruyor
28TL şu anda Crysis'in fiyatı.%100 Türkçe.Böyle sorunlarla karşılaşmazsın.Multiplayer'ıda cabası.
Forumda büyük bir önyargı hakim. Bakın Murat Bey bi konu açıyorum ve gelen cevap şu: Sizin güvenlik anahtarı dediğiniz windows 7 nin lisans anahtarı. Onuda girebilmek için öncelikle satın almalısnız. Adresinize gönderilecek kutunun içerisinden çıkacaktır. Windowsun bedeva dağıtılan bir işletim sistemi olduğunumu düşündünüz yoksa !
Lisans anahtarı yerine yanlışlıkla güvenlik anahtarı yazmışım. Bunun karşılığında adam bana sanki ben korsan Windows'a lisans anahtarı arıyorum muamelesi yapıyor ve ünlem işareti koyarak açıklamasının şiddetli olduğunu belirtiyor. Biraz daha dikkatli olursak çok iyi olur.
Size demedim zaten siz doğal bir şekilde sormuşsunuz. Ben sadece bi soru sormadan veya cevap beklemeden atlayan arkadaşa dedim. Dextercan değilde o dediğim konuda atlayan arkadaş ve onun gibi olan varsa. Dextercan da sadece bilgi vermiş. Yine de forumda bi ön yargı hakim. Güncelleştirme yapmadım. :)
Diğer oyunlarda bu sorun söz konusumu ? Eğer söz konusu değil ise , sistem gereksiniminiz nedir. Öte yandan hatayı verir vermez. Ekran kartı icin kullanılmakta olan GPU-Z programını indirin ve hatayı alır almaz GPU ısısına bakın . Aynı şekilde işlemci ısısınada bakın. Sistem nedir ?_
Patchleri nerden cekebilirim launcher gibi bişeyini bulamadım oyunun direk dalıyo oyuna. :)
Birde ekran kartı ısısı artmaz heralde çünkü gta IV,Ghostbusters ve Bad Company 2 gibi oyunlarda hiç sorun yok sadece sorun Crysiste oluyor.
gamershellde tüm oyun patchlerini bulabilirsiniz.
http://www.gamershell.com/search/?q=crysis
Patchleri kurmadan öncede vista uyumluluk modunda deneyin bakalım.Ama bu şekilde çalışsa bile kurun patchi.
Herkes orjinal alıyımda herşeyi rahat rahat kurayım der sizde patch kurmuyosunuz.Cık cık :)
:D Doğru oda ama Vista Sp 2 yaptım yine olmadı zaten dün akşam da denemiştim. Patchleri deniyim bi sonucu yazarım. Çok teşekkür ederim.
Patchler 100mb 300mb falan ne bu böyle. Arkadaşımda çalışmıştı bu sürümde. Bende neden olmuyor ki.