crysis de senaryo anketi

Kapalı Hesap (203105)
26-07-2011, 17:00   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
4,414 mesaj

crysis 2 neden crysis 1 ve devamı olan warhead dan senaryo olarak devam etmedi arkadaşlar bu konuda fikirlerinizi söylerseniz sevinirim benim şahsi fikrim herhangibir şekilde eğer isteselerdi crysis 1 den senaryo alarak devam etmeleri gerekirdi ki crysis 2 de çoğu oyun sever grafiklerden değil oyunun senaryosundan memnun olmamıştı ne bilim mesela crysis de nomed hava aracında sayko ve helena rozental ile birlikte aztec in de olduğu adaya gidiyorlardı ve warhead da sayko konteynırı hava aracıyla  alıp götürüyordu neden crysis 2 önjceki oyundan devam etmedi sanki yeni bir oyunmuş gibi senaryo çıkardı ve neden nomed ve sayko oyunda yoktuda alcadraz gibi bir adamla oynadık

şimdi sizlere 2 seçenek soruyorum

Kapalı Hesap (203105)
26-07-2011, 21:17   |  #2  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

evet arkadaşlar sadece oy kullanmayalım verdiğiniz oyun nedeni olarak da yorum yaparsanız daha iyi olur

Kapalı Hesap (203105)
27-07-2011, 14:31   |  #3  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

güncel

Crysis2
28-07-2011, 23:52   |  #4  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
179 mesaj

Bence Crysis 2 Crysis 1 ve Crysis Warheadın devamı olmalıydı Crysis 2de Nomad Sayko Shean O Neill Helena Rosental Keşke Bunlar Olsaydı Bunlar Olmadığında Sanki Oyunda Ailemden Birileri Ölmüş Gibi Geliyo :) Aztec Olmasada Olur Adamdan tiksiniyorum İlk Oyunda Saten Adamın İçini Dışına Getirmişlerdi Yani Sevmiyorum Tiksiniyorum Aztecden Crysis 1 i İlk Oynadığımda Aztec'in Ölü Halinden Çok Korkmuştum :) Crysis 1 Ve Warheadı Crysis 2 den daha fazla sevdim Ama Crysis 2ye Asla Kötü Demem Gerçekten Güzel Oyun Bide Türk Yapımı Olması Beni Dahada Fazla Gururlandırıyo Hayatımda En sevdiğim oyun Crysis

Kapalı Hesap (203105)
29-07-2011, 00:19   |  #5  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

tabiykide sana katılıyorum oyunundaki yenilikler oynanabilirlik daha güzel olmuş nano giysi daha iyi ama senaryo güzel değildi işte ben hiç beişey anlamadım 2 den bide crysis 3 inşallah arazide olur yani ağaçlar dağlar orman filan daha güzel oluyor

okinkurt
29-07-2011, 00:36   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

abence nano giysi cok sınırlı ya daha kapsamlı olabilir aslında bide crytek istedigi oyunu yapamamıs sanırım öle bi konu acmıs arakdasın biri türk oyunu ama konuyu hazırlayan başka yani crytekin pek bi rolü olmamış konuda crytek kıbrıs tabanlı bi oyun düşünüyomuş sanırım neyse crysis 2 güzel bi oyun sisteme cok yük bindirmiyo grafikler de iyi ama konu cok iyi degil vede oyun içi kapsam az bence ucan araclar felan olabilirdi düşman cesidi cok az yani demek istedigim cok daha kapsamlı bi oyun yapılabilirdi ben crysis 2 ye 10 üzerinden 7 veriyorum bence konu devam etmesede olur o konuyu aşacak kadar iyi bi oyun cıkabilirdi crysis 2 iyi ama süper degil 3 cıkarsa ondan ümitliyim aradıgım kapsamı bulabilirim belki crytek istedigi oyunu cıkarta bilse daha da güzel olabilirdi.

Son Düzenleme: okinkurt ~ 29 Temmuz 2011 00:43
Kapalı Hesap (203105)
29-07-2011, 01:33   |  #7  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

kim bilir belkide crysis 3 türkiyede de olabilir neden olmasın böyle bir söylenti duydum

okinkurt
29-07-2011, 01:38   |  #8  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

dostum türkiyede geçse bike illa bize ufaktan göndermelerin oldugu bi oyunolur gibi geliyo bana güzel olur öle bişey olursa ama tarafsız olursa güzel olur türkiyede konu bol cok iyi bi oyun gelebilir tr de gecerse.

Son Düzenleme: okinkurt ~ 29 Temmuz 2011 01:40
Crysis2
29-07-2011, 17:26   |  #9  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj

Türkiyede Geçmesin Ne Gerek Var Türkiyede Gökdelen yok bişey yok Bence Adada Geçsin New Yorkda Geçmesi Bence Kötü Oldu Ben Hala Crysis 1i Oynuyom Crysis 1 in Multiplayerı Mükemmel

okinkurt
29-07-2011, 17:42   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

göktelen le ne alaka ya :D göktelen yoksa bizde yokmu dag tepe gecsin bence iyi olur.

Crysis2
30-07-2011, 20:38   |  #11  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj

yok geçmesin :) Adada Geçse Daha İyi Olur Bilmem Sanki Türkiye bilindik bir ülke ama New York Kadar Değil Adamlar Bence Amerika varken Oyun Senaryosunun Türkiye'de Geçmesini istemiyebilirler Bu Arada Konuyu Saptırmayalım :))

okinkurt
30-07-2011, 22:24   |  #12  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

türkiyede ne yerler var dostum amerikada neymiş beton yığını bi ülke amerika bi hayal dünyası yaratmıs yasatıyo milleti  giden herkes farklı fikirlere dönüyo abd den neyse haklısınk onuyu saptırmayalım bence istanbulda gecebilir neden olmasın ki sırf istanbulda olmaya bilir istanbuldan cıkar oyun mesela abd de sonlanır hiç degilse bi bölümü tr de olsa o bile bişeydir öle degilmi.

Qromodynmc
30-07-2011, 22:43   |  #13  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

sonuç olarak serdeki 3 oyunuda oynadım,Crysis bi senaryo oyunu değil bence:) Sağlam grafikleri var,eğlenceli oynanışı var ama senaryo diyince orda duruyorum ben,Çünkü oyunu bitirince vay be diyceğiniz pek büyük anınız olmuyor,Tabi fps tarzı olmasının etkisi büyük,fpslerde senaryo pek önplanda olmaz ama yinede Call of duty gibi sağlam bi senaryosu olabilirdi,uzaylı işi eğlenceli ancak senaryo bakımından etkileyici değil.

aykutti
31-07-2011, 22:08   |  #14  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
109 mesaj

ASlında TRde yapsalar çok güzel olur ama crysis beni baydı abi farcry da oynuyordum hemen yaratığa geçiyorlar biraz oynarken sıkılıyorum.Black ops da öyle olmamıştı sürükledi gitti kapatmak istemedim ama crysis 2 den memnun değilim fakat 1. oyunu oynamadıgım için 2.seçenek

Kapalı Hesap (203105)
31-07-2011, 22:11   |  #15  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

bence 1 ci oyunu 2 den çok daha iyidi düşünsene belkide ben crysis ve devamı olan warhead ı 8-9 defa oynayıp bitirdim ama crysis 2 yi sadece 1 kez oynadım bitirdim sen düşün artık gerisini

aykutti
31-07-2011, 22:14   |  #16  
Yıllanmış Üye
109 mesaj

aynen öyle çok baydı beni 2 yani bunaltıcı bir havası var şuan sadece bitmesi için oynuyorum ve şu yaratıklardan vazgeçmlerini istiyorum artık

Qromodynmc
31-07-2011, 22:23   |  #17  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj
Alıntı: glscgn  
bence 1 ci oyunu 2 den çok daha iyidi düşünsene belkide ben crysis ve devamı olan warhead ı 8-9 defa oynayıp bitirdim ama crysis 2 yi sadece 1 kez oynadım bitirdim sen düşün artık
Benzer durum bendede var,Warheadı 3-4 kez bitirdim ancak crysis 2yi 1 defa bitirdim töbe dedim:D içimden hiç oynamak gelmio nedense,ama üşenmesem gider warheadı bi kez daha bitirrim heralde:)

okinkurt
31-07-2011, 23:08   |  #18  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

crysis 2 süperr vayyy vooov ditenler 2-3 defa bitirmişlermidir acaba ben bi oyunu cok zor tekrar oynarım warheadı 2 defa oynadım 2 ye 1 oynayış yeterli :D

aykutti
31-07-2011, 23:34   |  #19  
Yıllanmış Üye
109 mesaj

2 gerçekten herkeste sıkıntı yaşatıyor oyunu bitsin diye oynuyorum

sametcssr
01-08-2011, 07:02   |  #20  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
44 mesaj

Valla Crysis severek oyunadığım bir oyun şöyle anlatabilirim birincisi Nomad ve Psycho olmalıydı Prophet intihar etmemeliydi Alcatraz konuşmalıydı daha doğrusu Alcatraz Raptor ekibine yeni katılmış Aztec ve Jester'ın yerine alınmış bir asker olması gerekiyordu. İkincisi bence giysiyi çok abarttılar havadayken ezme, hava sürtünmesi, görünmezlik algılayıcı vs. gibi özellikler saçma olmuş. Üçüncüsü Nano katalizör de saçma eski atari oyunlarındaki gibi puan toplama işi gibi bi şey ve son bölümde bence adaya gidecektik oda şöyle olabilirdi oyundaki Nathan Gould bi takım araştırmalar yaparak ekibi bir ofise çağıracaktı ve tüm bunların çözümü Lingshan adasındaki yaratıkların o çıktığı dağın yok edilmesi gerektiğini, Nomad ve Prophet'ın adaya gitmesini isteyecekti. Psycho ve Alcatraz da New York'u koruma altına alıp yaratıklarla savaşmaya devam edecekti. Nomad ve Prophet adaya vardıklarında ise dağın oraya gidene kadar çok fazla yaratıkla savaşacak ve aynı zamanda 3 yıl önce savaştıkları ada da yıkık dökük yerler, mermi kovanları yerlerde, korelilerin cesetleri çürümüş iskeletleri çıkmış bir vaziyette ortam yaratacaklardı. Daha sonra yaratıkların dağına vardıklarında 8, 9 tane görünmez yaratık çıkıp savaşıp öldürdüklerin de dağı tac topu gibi güçlü bir silahla veya dağa nükleer patlayıcılar yerleştirerek dağı yok edip 3.5, 4 dakikalık bir video ile oyunu bitirecektik.

Kapalı Hesap (203105)
01-08-2011, 09:20   |  #21  
OP Kapalı Hesap
4,414 mesaj

valla helal olsun güzel senaryo ve eleştirilerinin hepsinede katılıyorum

Crysis2
01-08-2011, 17:45   |  #22  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj
Alıntı: sametcssr  
Valla Crysis severek oyunadığım bir oyun şöyle anlatabilirim birincisi Nomad ve Psycho olmalıydı Prophet intihar etmemeliydi Alcatraz konuşmalıydı daha doğrusu Alcatraz Raptor ekibine yeni katılmış Aztec ve Jester'ın yerine alınmış bir asker olması gerekiyordu. İkincisi bence giysiyi çok abarttılar havadayken ezme, hava sürtünmesi, görünmezlik algılayıcı vs. gibi özellikler saçma olmuş. Üçüncüsü Nano katalizör de saçma eski atari oyunlarındaki gibi puan toplama işi gibi bi şey ve son bölümde bence adaya gidecektik oda şöyle olabilirdi oyundaki Nathan Gould bi takım araştırmalar yaparak ekibi bir ofise çağıracaktı ve tüm bunların çözümü Lingshan adasındaki yaratıkların o çıktığı dağın yok edilmesi gerektiğini, Nomad ve Prophet'ın adaya gitmesini isteyecekti. Psycho ve Alcatraz da New York'u koruma altına alıp yaratıklarla savaşmaya devam edecekti. Nomad ve Prophet adaya vardıklarında ise dağın oraya gidene kadar çok fazla yaratıkla savaşacak ve aynı zamanda 3 yıl önce savaştıkları ada da yıkık dökük yerler, mermi kovanları yerlerde, korelilerin cesetleri çürümüş iskeletleri çıkmış bir vaziyette ortam yaratacaklardı. Daha sonra yaratıkların dağına vardıklarında 8, 9 tane görünmez yaratık çıkıp savaşıp öldürdüklerin de dağı tac topu gibi güçlü bir silahla veya dağa nükleer patlayıcılar yerleştirerek dağı yok edip 3.5, 4 dakikalık bir video ile oyunu bitirecektik.
Süper Yazmışsın Keşke Crysis 3'ün senaryosu keşke öyle olsaydı Çok Güzel Yazmışsın fakat finali daha iyi olabilirdi

Crysis2
01-08-2011, 17:49   |  #23  
Crysis2 avatarı
Yıllanmış Üye
179 mesaj

Warheadı sıkılmadan hep tekrar tekrar oynardım ama Crysis 2 yi bitirdikten sonra oynamak istemiyorum Ben Bence Oyundaki Atmosfer yüzünden Oyunu Tekrar oynamak istemiyorum  New York'da Geçmesi Beni Soğuttu Adada Geçseydi daha güzel olurdu Crysis 2