bencede. ekran kartı hariç herşey güzel.
crysis fps sorunu
- 1
- 2
ekran kartı sizlerinde önerisi ile palit gts 250 ile değiştiriliyor ama yinede anlamadığım şey sanırım siz dikkat etmediniz ama ben dx10 da oyunu oynuyorum bu ekran kartı ile dx9 da ve ayarları düşürünce görüntü gidiyor bence normal değil ama hala normal diyorsanız öyle olsun
Ben oyunun dosyalarından birinin hatalı olduğunu düşünüyorum hala.Başka ne olabilir ki? Sorunu siz neyde arıyorsunuz anlamadım.Bir hata vardır.Ben de de orijinal Crysis olmasına rağmen nedense seslerde ve görüntülerde takılmalar-tekrarlamalar yaşıyorum.Warhead'de yüksek-en yüksek ayarlarda hiç böyle bir sorun olmadı ve gayet akıcı oynadım.Bu problemi de çözemedim gitti. :D:D
Ben oyunun dosyalarından birinin hatalı olduğunu düşünüyorum hala.Başka ne olabilir ki? Sorunu siz neyde arıyorsunuz anlamadım.Bir hata vardır.Ben de de orijinal Crysis olmasına rağmen nedense seslerde ve görüntülerde takılmalar-tekrarlamalar yaşıyorum.Warhead'de yüksek-en yüksek ayarlarda hiç böyle bir sorun olmadı ve gayet akıcı oynadım.Bu problemi de çözemedim gitti. :D:Evet bencede öyle olmalı.Senden okuyunca aklıma dank etti.Atıf yapacaktımda unutmuşum kusura bakma;)
Büyük ihtimal dosyalardan.
arkadaşa yardımcı olayım crysis serisi oynayacak san donmaları kabul edeceksin çünkü ben amd x4 965 gtx 460 256 bit ekran kartı 5 gb rem ile donuyor bunun sebebi söle açıklıyom sana oyuna girince normal 70 fps alıyorum ama adamlar geldiğinde çatışma oldu zaman hemen fps 30 20 hatta 20 den asağı iniyor karlı bölümde ise hiç takılma olmadan oynuyorum cry sissin yapılış motorunda sorun var bence yeşilli alanların hepsinde donma oluyor bu bi gerçek pcin ne kadar hızlı olsada donmadan kurtulamassın
- 1
- 2