arkadaşlar crysis oyunu 1.512mb.ddr2 bellekle rahatca oynanabilirmi.
crysis için ram yeterlimi?
şimdi sistem bileşenlerim:
Windows xp professional
İntel pentium 4 3200MHZ.
80GB.hdd.
256mb.Ati radeon X1050
1.512MB. DDR2 ram
peki bu oyunu oynamak için bu sisteme ne gibi değişiklikler yapmak gerekir?
ekran kartını ve işlemciyi değiştirmek gerekir.
ne gibi biraz daha yardımcı olsanız.mesela ekran kartı nasıl olmalı,işlemci nasıl olmalı.biraz daha yardımcı olun lütfen.
şimdi ben ekran kartımı değiştirsem işlemcim filan crysis b.oyunları oynamak için yeterli olabilirmi?
arkadaşın tavsiye ettiği ekran kartından bi verim almazsın bi arkadaşta aynısı vardı ordan biliyom.
dostum crysis çok ağır bi oyundur, tamda bu oyuna müsait değil sistemin.
crysis te; düşük,orta,yüksek,çok yüksek diye ayarlar mevcut senin sistem burda düşük kategörisine giriyor. Bende sadece kasası 1870 dolar lık pc var ona bile yüksk ayarı veriyo otomatikte, yani demek istediğim oynarsın ama hiç bir zevk alamazsın, yinede sen bilirsin, ama illa oynicam diyorsan hiç yoktan 8600 GT veya 9600 GT almanı tavsiye ederim, tabi bu işlemcinden ne kadar performans alırsın onu bilemem.
Trancearkadaşın tavsiye ettiği ekran kartından bi verim almazsın bi arkadaşta aynısı vardı ordan biliyom.hımmmmm anladım tam olarak saol.
dostum crysis çok ağır bi oyundur, tamda bu oyuna müsait değil sistemin.
crysis te; düşük,orta,yüksek,çok yüksek diye ayarlar mevcut senin sistem burda düşük kategörisine giriyor. Bende sadece kasası 1870 dolar lık pc var ona bile yüksk ayarı veriyo otomatikte, yani demek istediğim oynarsın ama hiç bir zevk alamazsın, yinede sen bilirsin, ama illa oynicam diyorsan hiç yoktan 8600 GT veya 9600 GT almanı tavsiye ederim, tabi bu işlemcinden ne kadar performans alırsın onu bilemem.
galiba benim bu pc'yi elden çıkarıp yenisini almam lazım.
zaten bıkmıştımda bu sistemden.