Acaba Crytek elemanlari Warhead'i (Singleplayer Modunu) yaparken kurbağa ile aralari pek iyi degilmiydi? Kim bilir açikcasi... ama su belli ki, Warhead'i oynarken gözlerinizi iyice açin ve çesitli hayvanlar arasinda bir kaç tane kurbaga ve bir tane sincap göreceksiniz! Bu simdi özel gelmeye bilir sizlere, ama bu hayvanlarin hakkaten özel bir statüsü var oyunda. ilk bastan Psycho kurbaglari sever çünkü onlara isim bile vermis... CALVIN! Eger 6 tane Calvin ve bir tane sincapi bulup ve bunlari cennete yollarsaniz, o zaman Warhead'in sonu farkli olacak ve üstelik bir sürpriz bekliyormus sizleri!
Warhead'in farkli sonunu ve sürprizi merak ettiniz mi? O zaman iyi okuyun ve üstelik biraz yardimci olayim:
1. Call me Ishmael: normal Calvin --> dogudaki en yüksek adada
2. Shore Leave: normal Calvin --> yolun sol tarafinda tahtadan yapilmis teknenin altinda
3. Adapt or Perish: normal Calvin --> tepedeki restorantta
4. Frozen Paradise: Ice Age'deki sincap --> magaranin içine girin ve sag tarafta bir isin var, oradaki donmus sincap
5. Below the Thunder: zirh modüslü Calvin --> maden kuyusunun içindeki asansöre binin, en tepeye çikin ve yukardaki havalandirmayi kirin, içeriye girin ve hep sol taraftan devam yürüyün...
6. From Hells Heart: normal Calvin --> kisa tünelin çikisinda ve üst tarafta (bataklik tarafinda). Calvini yakalamak için KPA tirenin üzerine ziplayin ve ziplarken Calvin'i alin.
7. All the Fury: normal Calvin --> Flight Towers'in birinci katinda ve ortadaki buzdolabin içinde.
---------
Arkadaşlar ben denemedim siteden alıntı yaptım eğer hakikaten böyle birşey varsa deneyip sonuçlarını yazarsanız güzel olur acaip merak ettim nolduğunu ..