Yanlış anlamayalım. Crytek'ten bilgisayarı düşük olanlar için böyle bir mod bekliyoruz. Düşük PC'lerde oynamak için patch mod artık neyse. Destekleyenler ankete oy konuya mesaj atsın.
Oyun hepimizin hakkı!
Destekleyenler mesaj atsın.
Yanlış anlamayalım. Crytek'ten bilgisayarı düşük olanlar için böyle bir mod bekliyoruz. Düşük PC'lerde oynamak için patch mod artık neyse. Destekleyenler ankete oy konuya mesaj atsın.
Oyun hepimizin hakkı!
Iyi fikir ama adamlar o kadar uğraşıyor kendini harab edip yeni bir fizik motoru geliştiriyor ortaya birşey koyuyoar sende diyosun ki bunlar olmadan oynayayım. Adamların emeklerini bir kenara atmasını istiyosun. Crysis'i Crysis yapan efektleridir. Yoksa sıradan bir oyun olur. Pc'ni yenile sen. Hem daha fazla zevk alırsın oyundan.
bilgisayarın düşükse kalite ayarlarını cozunurlugunu dusurursun ole acarsın, ha o sekilde bile acamıosa bilgisayarın kusura bakmada adamlar onca para ve zaman harcamışlar geliştirmek icin bide sana uygun grafik motorumu yapcaklar. illa oynamak istiosan arkadaşında oyna, bazı internet cafelerde var orda oyna yada ilerde yeni sistem veya terfi yaptıgında oynarsın. gereksiz bi istek olmuş, millet geliştirmeye ugrasıo sen düsügünü istiosun...
İki şekilde çıkarabilirlerdi. CryEngine ve CryEngine 2 üzerine oturtulmuş şekilde ama düşünemediler galiba.
adamlar cryengine 2 icin o kadar caba harcadı, ayrıca her bilgisayarda acılsın diye deil en kaliteli grafiklere sahip oyunu yapmaktı zaten amacları, belirttiler zamanında bunu defalarca. düşünemediler die bi olay yok ortada, oyun her yonden üst seviye olması icin geliştirilmiş birşey zaten.
ShapardYanlış anlamayalım. Crytek'ten bilgisayarı düşük olanlar için böyle bir mod bekliyoruz. Düşük PC'lerde oynamak için patch mod artık neyse. Destekleyenler ankete oy konuya mesaj atsın.arkadaşım oyun hepimizin hakkı diil bikere sadece parayı verenlerin hakkı ben sana katılmıyorum . oyunu iyi yapan iki özellik var zaten 1. kurgusu, hikayesiOyun hepimizin hakkı!
2. si ise grafikleri ee grafikleri gittikten sonra ne işe yaraR bu oyun .çizgifilmmi izlicez yani!! hem bunu yapanlar nekadar ii yaparsa onlar için okadar iii çünkü bir sonraki oyunu şuan herkez merakla bekliyor . bence senin dediğin gibi yaparlarsa bu oyun heba olur. gereksiz bence hem hakkın olduğunu düşünüyosan bul bi int. kafe orda paşa paşa oyna .buda bi çözüm** ( BENİM PC DE YETMİYOR BUNA AMA BENDE İNT.KAFEDE BİTİRDİM OYUNU)