CRYSISKILLZONE 2
Sizce hangisinin grafikleri daha üstün?
Birisi PC'nin sınırlarını zorlarken diğeri PS3'te görüp görebileceğiniz belki de en iyi görsellere sahip.Seçim sizin.
CRYSISKILLZONE 2
Sizce hangisinin grafikleri daha üstün?
Birisi PC'nin sınırlarını zorlarken diğeri PS3'te görüp görebileceğiniz belki de en iyi görsellere sahip.Seçim sizin.
Ben Crysis diyorum.Sizce hangisi?
İyide bular farklı kategorideki oyunlar grafiksel olarak PC ve PS3 ü de karşılaştırmak alakasız bi durumArkadaşım yeni nesil oyunlar bunlar.Yani sonuçta PS3 te killzone 2 oynamış birisi PS3 e göre onun grafik değerlendirmesini yapabilir.Yani platformlar arası pek fark oluşmaz oynayanlara göre.Zaten PS3 te Killzone 2 oynamamış birisinin bu ankete sağlıklı oy verebileceğini sanmıyorum.
Crysis şu an piyasadaki en iyi grafiklere sahip oyundur fazla söze gerek yok
bence killzone2 grafikleri daha gerçeğe kaçıyo
Tabii ki CRYSIS.Zamanının en iyi oyunuydu. Halen en iyi oyunlardan biri.
Yaw mantığa bile sığmıyor PS3 ün verebileceği maksimum grafik DX9 grafiği Crysis DX10
CRYSIS 2'yi merakla bekliyoruz... İnşallah şöyle uzun ve oyuncuyu saran bir oyun hazırlarlar.
izlediğim video tanıtmlarına dayanarak ve oyunların çıkış tarihlerini göz önünde bulundurarak 2007 nin en iyi oyunu Crysis..Ve halada birçok 2009 oyunundan daha iyi grafiklere sahip..
Ancak Kilzone 2 de büyük bi atılım olmuş..
Ben oyunun 2009 da çıkması ve daha kaliteli grafik motorlarıyla yapıldığına inandığım Kilzone 2 yi işaretledim..
Arkadaşım su anda KİLLZONE 2 dünyanın En iyi Grafigine sahip olan oyundur....Kanıtllanmış bir olaydır..Ve ps3 ün bu oyun için harcadıgı grafik motoru sistemın yarılarında....
Arkadasım sen su anda Killzoneyi sadece Resident evil 5 ile karşılaştırabilirsin...Craysis'in gördügüm kadarıyla Killzone 2 ile karşılaştırılması olanaksız tırnagı bile olamaz....oyunun hakkını verin lütfen pc formatında diye öncelik vermeyin oyundan anlayanlar yorum yapsın...
crysis güzel ama nesneler yavaş geliyo acaba bi yaması var mı
crysis güzel oyun grafiz yönünden killzonu geçer daha gerçekçi bir görünümü var