crysis online oynayamıyorum

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
22-01-2008, 22:50   |  #26  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,148 mesaj
ozy_fb
nasıl yani code 2. kez girdimmi ?? hyr sadece yüklerken
bi daha gir...
Orjinal Key'ile...
Yeniden Kurulum değil...
sadece Tools İçerisindeki Code'yi yeniden çalıştır...

ozy_fb
22-01-2008, 22:54   |  #27  
Taze Üye
8 mesaj

Birde bişi fark ettim sadece hile kullanmama acık olan serverlerda yazıyor yoksa diğerlerine girebiliyorum biraz önce hile kullanmama kapalı olan bir server da oynadım heralde punkbusterla ilgili bişi 2 kere falan yükledim ama yine sunucu...başarısız diyor

ozy_fb
22-01-2008, 22:57   |  #28  
Taze Üye
8 mesaj

bide punkbuster ı yükleyince bu yazı çıkıyor

tests completed successfully without error

Banned
22-01-2008, 23:22   |  #29  
Banlandı
1,148 mesaj
ozy_fb
bide punkbuster ı yükleyince bu yazı çıkıyor

tests completed successfully without

Anti virüs ve Firewall var sa kapat...
Punkbuster'in son sürümünü indir birde öyle dene...
Bu arada Game Spy Comrade hesabı açtın mı...
PBuster..

Son Düzenleme: byzihh ~ 22 Ocak 2008 23:23
ozy_fb
23-01-2008, 00:15   |  #30  
Taze Üye
8 mesaj

gamespy hesabım war punkbuster ı yükledim linkte werdiğini update yaptım firewall kapalı ama yok aga yine olmuyor gitti 50 kağıt bn bi gidip souk su içim AğlıyorBeğendim

muhammed_d
19-07-2008, 12:11   |  #31  
Taze Üye
1 mesaj

ya arkadaşlar Allah aşkına korsana hayır diyosnuz. Korsan alanlar avucunu yaladı diyosunuz hanginiz şimdiye kadar korsan oyun almadıki şimdiye kadar yapmayın ne olur türkiye halinde 50 YTL bi oyuna vermek. versinde bir sürü oyun alıyon sıkıysa orjinal al 50 100 ytl veripte.

tugberk_91
20-07-2008, 01:11   |  #32  
tugberk_91 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
516 mesaj
muhammed_d
ya arkadaşlar Allah aşkına korsana hayır diyosnuz. Korsan alanlar avucunu yaladı diyosunuz hanginiz şimdiye kadar korsan oyun almadıki şimdiye kadar yapmayın ne olur türkiye halinde 50 YTL bi oyuna vermek. versinde bir sürü oyun alıyon sıkıysa orjinal al 50 100 ytl veripte.
arkadas bi yerde hakli

Ama bir de su durum var. Sadece crysis için 50 ytl verilebilir sonuçta bu tür seyleri desteklemezsek bir daha görümeyiz. Ama hiç alamayacak durumu olanlara da bisey demiyoruz. Veya kisitli imkanlara sahip olanlar(yerlesim yeri vs.) Örnegin ben bir ilçede oturuyorum ve burda birakin orjinal cd yi korsan satan yer bile sadece 1 tane :) trajikomik bir durum ve benim için o oyunu almak en az 150 ytl ye mal olur. Sehre git gel yemekti ivirdi zivirdi derken. Hiç alamayacak durumu olanlarda da zaten bu oyunu destekleyecek pc de yoktur o yüzden dert degil çok %90 inda

emrek77
21-07-2008, 23:24   |  #33  
Yeni Üye
21 mesaj
CU_GS7
Yardım isteyende değil kabahat..
Kabahat tüm yanlış davranışa rağmen üste çıkmaya çalışmakta ve hakaret etmekte..
Forumlara girip girmemek senin tercihine kalmıştır..
Zaten hakaret edeceksen, bu tarz bir insansan girme bence de..

Cevabımı bir daha oku.. Neresinde hakaret var anlamıyorum.. Kınamak bir hakaret mi?? Bu durumda kim sana cevap verse benzer şeyler yazardı. Eğer bu kelime yerinde kullanılmazsa hakaret olur..
Üyelik iptal edilmiyor.. Yeniden gelip gelmemek sana kalmış..

kardeş iyi haklısında oyunlar çok pahalı 90 lirayı bizim gibi gariban adam nerden bulacak ucuz olsa tmm haklısın korsan alınmasın ama pahalı.demişsinki o zman alma korsan oynama.snin babanın parası var sn oynayabiliyosunda arkadaş niye oynuyamasın.5-10 lira olsa kimse korsan almaz şirket sürümden kazanır.suç ne snde nede onda suç şirketlerde.ayrıca konuşmalarında hiç bir hakaret yok gayet düzgün konuşmuşsun.ayrıca korsan satılıyor diye bi daha türk oyunu yapılmıcak diye bir şey olamaz o zman hiç bir ingiliz oyununun piyasada kalmaması gerek amcam ingilterede yaşıyo.korsan cdden aylık 5000 paund kazanıyor.sen bakma şirketlerin korsana karşı çıkmalarına onlarda istiyo korsanı oyunununun reklamını yapıyor.isteseler bu işi halledebilirler.kal sağlıcakla

Son Düzenleme: emrek77 ~ 21 Temmuz 2008 23:30
Gurcell
22-07-2008, 07:58   |  #34  
Yıllanmış Üye
311 mesaj

Turk yapimi bir oyun icin en azindan hayatimizda bir kereye mahsus 50 ytl verilebilirdi. Her ay kontor alcaz derken 20, abur cubur derken 20, kiz arkadasa 50 derken hoop birde bakmisizki bir suru para harcamisiz ama is Turk yapimi oyuna gelince "ya cok pahali" paramiz yok diyorsunuz. Biraz kismakta fayda var bence.
Ustelik Crysis'in online olanini oynarken alacaginiz zevki bence baska hicbir fps den alamazsiniz onuda soyleyim.

emrek77
22-07-2008, 15:21   |  #35  
Yeni Üye
21 mesaj

kardeş sn kndi harcamalarını yazmışsın nerden bilion belki arkadaşa ailesi günlük 2 lira veriyor böyle olduğu zaman oyuna para yetişir mi?

CU_GS7
22-07-2008, 16:43   |  #36  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Eski yazılarımdan biri, artık böyle düşünmüyorum..
İsteyen istediği oyunu, istediği şekilde temin etsin, oynasın veya alsın ama oynamasın herkes kendisi bilir..