pm den msn adresimi yolladım...
CRYSIS - Reckoning Bölümü yardım... :(
- 1
- 2
Ok. Akşama görüşürüz o zaman
Merhaba, bilen arkadaşlar kaldığım bölümü nasıl geçerim söyleyebilirler mi?
ASCENSION bölümün adı, takıldığım kısım, Fırtına vadisini geçmek için uçağın turbosunu çalıştırıp, hızlıca iki hortumun arasından geçmek gerekiyor. Turboyu sol shift ile çalıştığını duyabiliyorum, fakat hızlanmıyor ve hortuma yaklaşınca uçak infilak ediyor yere düşerek. Bu şekilde anlatabilirim ancak.
Konuyu açan arkadaş son bölümden bahsetmiş ama oyunu bitiren arkadaşlar cevap verdiği için devam edeyim dedim
Edit: Tamamdır sorun kalmadı, videolardan hallettik.
oyunu nihayet bugün sabah bitirdim hayırlı olsun:)
arkadaşlar bende o bölümde takıldım kaldım ne olur yardım
msn adresim
o robot un ustundeki sana ateş edenleri oldur dedıgınız kucuk ve hareket eden yaratıklarmı??
Son bolumu gecmek icin hedefi bulamayanlar ve robotu goremeyenler icin soyluyorum.
Sadece Robotun denizden ciktigi yerden oyunu yeniden baslatin.
Boylelikle etrafdaki bocukleri ve turretleri yardiktan sonra nukleer fuzeniz hedefe kilitlenecektir. E tabi ardindan mutlu son :D
Robotu goremeyen arkadaslar ahtapotu tekrar yarmak zorundalar.
Oyununuzun tekrar boyle bir sorunla karsilasmamasi icin 1.2 yada 1.21 versionlarini yuklemelisiniz.
merhaba Crysis sin bu son bölümünde (Reckoning) reaktör bir türlü aktif olmuyor yardı edrseniz sevinirim şimdiden teşekürler
merhaba Crysis sin bu son bölümünde (Reckoning) reaktör bir türlü çalışmıyor yardım edrseniz sevinirim
zaikotelsizden kızın söylediklerini yapman lazım. ilk başta robotun üzerinde sana ateş eden küçük silahları patlat. daha sonra senin adamların robotun savunma sistemini bozacaklar. sende robotun kollarına kilitlenebileceksin.katılıyorum
ender25merhaba Crysis sin bu son bölümünde (Reckoning) reaktör bir türlü aktif olmuyor yardı edrseniz sevinirim şimdiden teşeküarkadaşım sen o bölünde güç modunu seçip,reaktörlerin yanına gidip elle indireceksin.sonra reaktörler aktif olur.Ancak dikkat et radyasyon fazla orda hemen birini indirip geri kaçacaksın,sonra canın doldumu tekrar ayakta olanları teker teker indireceksin.sonra aktif olur
69 PC 69arkadaşım sen o bölünde güç modunu seçip,reaktörlerin yanına gidip elle indireceksin.sonra reaktörler aktif olur.Ancak dikkat et radyasyon fazla orda hemen birini indirip geri kaçacaksın,sonra canın doldumu tekrar ayakta olanları teker teker indireceksin.sonra aktif olurAYNEN
arkadaşlar size kısaca anlatayım crysis oynunda hangi bölümde olduğunuzu youtube ye yazın adamın biri oyunun hepsini nasıl geçtiğini yüklemiş bölümünüzü yazın izleyin geçin ama sonra oyunu tek başıma bitirdim diye havalara girmeyin
- 1
- 2