Arkadaşlar Crysis da 2 bölüm yani Recovery adlı bölümün sonuna geldim bir adamla buluşuyorsunuz daha sonra orda şelale var onun yanında mağara filan var ama mağara kapalı nasıl geçicem bu bölümü yardım ederseniz sevinirim...
Crysis Recovery
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj
Arkadaşlar haydi cevaplarınızı bekliyorum...
Yıllanmış Üye
948 mesaj
Sanırım oyunda hile modu kullandın. Hile modu trainer vs. kullanıldığında böyle sorunlar çıkartabiliyor. Hile modunu kapatın ve oyunu tekrar başlattığınızda mağara açık olacak. Tabii o bölüme en yakın kayıtlı bölümden başla.
OP Üye
79 mesaj
Arkadaşım oyunda hile kullanmıyorum fakat türkçe yama kullanıyorum...acaba ondan olabilir mi???
Yıllanmış Üye
2,472 mesaj
Ondan olamaz oyun zaten türkçe
ylnzArkadaşlar Crysis da 2 bölüm yani Recovery adlı bölümün sonuna geldim bir adamla buluşuyorsunuz daha sonra orda şelale var onun yanında mağara filan var ama mağara kapalı nasıl geçicem bu bölümü yardım ederseniz sevinirim...O bölümde bende zorlanmıştım; oyunu ilk bitirdiğimde o bölümü geçemediğim için internetten save dosyası indirmiştim. Ama kafama takıldı,2. kez oyuna başladım dediğin yere geldiğimde silaha eklenti taktım Nişangah dürbünü idi yanılmıyorsam(silaha takılan ışık) bu sayede yolu buldum. bi mağaraya giriyorsun şelalenin sol karşı çaprazında. I harfine(gece görüş) basarsan gözlerin kamaşır yolu bulamazsın en iyisi silah eklentisidir.
OP Üye
79 mesaj
DEMUO bölümde bende zorlanmıştım; oyunu ilk bitirdiğimde o bölümü geçemediğim için internetten save dosyası indirmiştim. Ama kafama takıldı,2. kez oyuna başladım dediğin yere geldiğimde silaha eklenti taktım Nişangah dürbünü idi yanılmıyorsam(silaha takılan ışık) bu sayede yolu buldum. bi mağaraya giriyorsun şelalenin sol karşı çaprazında. I harfine(gece görüş) basarsan gözlerin kamaşır yolu bulamazsın en iyisi silah eklentisidir.Arkadaşım denedim ama olmuyor 2. bölümün save dosyasını bana link olarak filan verir misin?