arkadaşlar bu konu 10larca kez açıldı ama hala ben bi tam karar alamadım crysis daha güzel bence ama bazı arklar (ronaldo gibi) cod4 dedi sizce hangi oyun daha güzel
CRYSİS vs COD4
İkisini de oynadım ( Acaba crysis'i hiç oynadınmı diye soracaklara)
Hatta crysis'i 3 kere bitirdim ( Cod4 ü 6 kere )
Kesinlikle COD4 derim. Ondaki adamı vurduğunu hissetme hissi Crysis'te yok. Ben aldığım eğlenceye bakarım. Kimsede kimseye sen onu bunu oynamadın galba diye yüklenmesin. Zevk meselesi. Zevkler ve renkler tartışılmaz...
COD4!
batmanyakarkadaşlar bu konu 10larca kez açıldı ama hala ben bi tam karar alamadım crysis daha güzel bence ama bazı arklar (ronaldo gibi) cod4 dedi sizce hangi oyun daha güRonaldo nedir, kimdir?? =)
Şahsen COD4'ü oynamadığım için...
Cod4, Cod4 sonra tekrar Cod4
Bence COD4 çok mükemmel bir oyun senaryosu çok güzel ve gerçekçi Crysis oyunun sonlarına doğru saçmalamaya başlıyor o yönünü sevmiyorum tercihim COD4
ne saçmalaması arkım ya bırakın sky sende cod4e takmışsın hikayesi ve grafikleri ile süper bi oyun crysisi oynicak adamda hikayeyi anlamak için beyin olması lazım o da yoksa ben ne yapayım benede tartışılmaz doğru bi karar ama şu cod4 dienlere kıl oluom
batmanyakne saçmalaması arkım ya bırakın sky sende cod4e takmışsın hikayesi ve grafikleri ile süper bi oyun crysisi oynicak adamda hikayeyi anlamak için beyin olması lazım o da yoksa ben ne yapayım benede tartışılmaz doğru bi karar ama şu cod4 dienlere kılarkadaşı bi kontrole götürün bence bana takmış diyor ama ben crysis diyenlere falan kıl olmuyorum. hatta o insanların görüşlerinede saygı duyuyorum. Crysis i bilimkurgu olduğu için sevmiyorum. bı kadar basit. Ben oyunlarda gerçekçilik ararım grafik falan bir yere kadar.Son Düzenleme: syk23 ~ 10 Eylül 2008 17:12
batmanyakne saçmalaması arkım ya bırakın sky sende cod4e takmışsın hikayesi ve grafikleri ile süper bi oyun crysisi oynicak adamda hikayeyi anlamak için beyin olması lazım o da yoksa ben ne yapayım benede tartışılmaz doğru bi karar ama şu cod4 dienlere kılHerkesin değerlendirmesi kendine, zevkler ve renkler..
Adam gibi konu açıp o mu, bu mu diye 1 soru soruyorsan gelecek taraflı cevaplara önceden saygılı olmayı göze almış olmalısın dude!!
Ya tartışmaya gerek yok bu konu için 2 oyunda birbirinden güzel Crysis grafik motorunda çığır açmış , COD 4 ise Seneryosu ile çığır açmış yanii kişiden kişiye göre değişir (ben grafik kalitesi hastasıyım mesela) ...Ben COD 4 ü high detayda AA 8x de çok rahat oynadım ve zevk aldım ama Crysis 1024x768 de orta-yüksek seviyesinde 8x le oynadım ama zevk alamadım çünkü crysis herşey yüksek detayda oynayınca zevk veren bir oyun niye 16xQX süzmesinde ve efektler ultra high detayında olup 1900x1200 de oynamak istemiyim ... benim fikrim ikiside mükemmel oyun ama crysis donanım için cep yakan bir oyun ama cod 4 yüksek detayda askiyonu crysisten daha sürükleyici olduğu için cod 4 ten yanayım ama crysis in adını da asla kirletemem...
ilk crysisi oynadığımda daha cod4'ü oynamamıştım onun için başka konuda crysis demiştim ancak cod4'ü oynayınca kararımı resmen verdim ve tercihim :
COD 4'ten yana ... reborn91 arkadaşın da dediği gibi cod4'te adamın kafasına vurduğun zaman ki hissi ben cs 1.6'da bile yaşamamıştımmmm ...
crysis mükemmel bir oyun şu mağara olayı falan yerler hariç orası çok sıkıcı uğraş da uğraş cod4 de güzel ama crysis başka :)
S.a Biraz geç oldu ama yorm yapmam olsun.COD4 COD4 insan bir açıklama yapar nedir diye.Şükürki kendim öğrendim COD4 bizim ezik Call of Duty 4'müş yav bırakın bu clişeleşmiş oyunları nesinden zev alıyorsunuz Call of Duty bir kere oynayayım dedim pc'e yükledim iğrenç bir klişe oyun Call of Duty gibi 100 lerce oyun var tarz olarak.Neymiş efendin efektlet çok iyiymiş adamları kıyak vuruyormuşsun vs.vs. PC me yükledim izi kalmasındiyede format attım.Ben crysis gibi bir oyun oynamadım ve ben bu oyunu hardda 1.5 günde bitirdim okadar bağlayıcı ve sürükleyici bir oyun insan kopamıyor.Yeni versiyonuda alacağım inşaalah.
cod4 tabiki.ama crysis de süper.şimdi warheadi indiriyorum.bitsin direk başlıcam.