Crysis WARHEAD aldım yükledim oyun açılıyo ii derken oyunu tam hevesl
e oynayacagım adam hareket etmio oldugu gibi duruyo sadece ateş edio ve q ile e tuşları çalışıo optiondan bakdım sorun yok ama adam oynamıo bi el atın arkadaşalr
crysıs war head yardım
İşletim sisteminden olabilir. Eğer XP kullanıyorsan kafayı yemiş olabilir. Ben de kullanıyordum. Hiç bir oyunu açmayıp programların durduk yere hata vermesine sebep oluyordu. Bende çökemeyen işletim sistemi Vista'yı yükledim.
yardımlar için sagolun arkadaşlar
vistayı yüklemeyi düşünmüyorum umarım başka bi yolunu bulurum
başka crack bulabirlisen birde başka dene .. helios_ptera arkadaşımızın dediği doğru ..
samet713başka crack bulabirlisen birde başka dene .. helios_ptera arkadaşımızın dediği doğru ..birçok crak denedim ama hepsinde aynı sorunla karşılaştım
pentium d 3.4 ghz cpu--2gb ram-ati 3650hd-winxp pro sp2 bu sistemde akıcı bir şekilde oynuyorum.
oyunu silip ekran kartını son sürüm sürücüleri yükledikten sonra oyunu bir daha kur.problem devam ederse başka crysis dvdsinden kurulum yap.
problem hala devam ediyorsa format atacaksın başka yolu yok...
abdulkadirilhanpentium d 3.4 ghz cpu--2gb ram-ati 3650hd-winxp pro sp2 bu sistemde akıcı bir şekilde oynuyorum.crysıs için format atmam herhalde zaten birden pek farkı yok diolar yada arkadaşlardan orjinal bulurm kanımca sorun korsan oldugu için
oyunu silip ekran kartını son sürüm sürücüleri yükledikten sonra oyunu bir daha kur.problem devam ederse başka crysis dvdsinden kurulum yap.
problem hala devam ediyorsa format atacaksın başka yolu yok...
temel olarak pek farkı yok.sadece oyun nispeten kısa tutulmuş.sayko'nun başından geçen hikayeyi oynuyorsun.mutlaka oynamanı tavsiye ederim.
Arkadaşım sorun bence oyundan kaynaklanıyor yani korsandan.Sakın Vista yükleme.Hayatının hatasını yaparsın.