CRYSİS WARHEADDA GRAFİKLER NE YAPSAM TAKILIYOR HALBUKİ PC GÜZEL
İNTEL CORE 2 DUO
2.5 GHZ
3.5 GB RAM NE OLUR YARDIM
CRYSİS WARHEADDA GRAFİKLER NE YAPSAM TAKILIYOR HALBUKİ PC GÜZEL
İNTEL CORE 2 DUO
2.5 GHZ
3.5 GB RAM NE OLUR YARDIM
hiçmi bilen yok ne olur yardım
psu
anakart
işlemci
ram
ekran kartı
hdd
bunların hepsini yazman gerekli tam modeliyle birlikte.
exran kartı geforce 9400 gt sanırım bu bilgi yeterlidir diğerlerinin önemli olduğunu sanmıyorum
bu arada geforce 9400 gt 1gb ekran kartı
Arkadaşım bu ekran kartının belleğini 1gb olmasına bakma 9400 Crysis için çok yavaş bir ekran kartıdır.
batmanyakölemi yha arkadaşbu ekran kartı, crysis gibi güncel oyunlar için yetersizdir 1 gb olması da pek önemli değil bu listeden bakabilirsin ne kadar zayıf bir kart olduğuna.
allah kahretsin be arkadaşım bana sölermsn crysis için uygun hatta crysisi fazlası ile oynayabilmem için bi ekran kartı tavsiye etsene
ha bide arkadaşım acil cevaplarmsn crack felan istemedi oyunu kurarken ondan oluo olabilrmi
sırasıyla yazdım en düşükten performanslıya doğru alacağın kart en aşağı 9600gt olsun bütçene göre ondan yukarısına da bakabilirsin, birde bu kartlar 450-500w sağlam bir psu ister ve sisteminde sağlam olmalı.
rahat rahat oynamak istiyorsan nvidia modellerini öneririm fizik motoru olduğu için crysis de ati ye oranla daha performanslı oluyor kuzenimde 8800 gt var full ayarlarda takılmadan oynuyor eğer bütçe sorun değil diyorsan 9 ve 8 serisinin gtx modelleri daha ileriye dönük olacaktır.
ya arkadaşım zaten ekran kartı orda yazana göre nvidia o nasıl 8800 gt ile oynuomş anlıyamadm yha
8800 gt güzel karttır, 9400gt den en az üç kat daha performanslıdır, sanırım sen sıralamayı karıştırıyorsun
burayı bi incele ne demek istediğimi daha iyi anlarsın, 8800 gt 9300gt,9400gt,9500gt ve 9600gt den bile iyidir,
9800gt 8800gt'nin revizyondan geçmiş halidir yani hemen hemen ikiside aynı karttır.