arkadaşlar ben oyunun o konteynırlı yerine geldim uçağa bindim leeyi aşağı attıktan sonra yapımcılar geliyo hemen bitti aklım almadı neden böyle acaba kimi diyo 7 bölüm yardımcı olursanız sevinirim
crysis warhead bölüm sorunu
evet oyun bitiyor geri kalanı ilk oyunda geçiyor diye aynı yeri tekrar vermemişler, yani oyunu komple oynamak istiyorsan ilkini oynayacaksın
sağol ahmet abi bilseydim ilkini alırdım
yanılmıyorsam geçen sana demiştim ilkini al yoksa bazı yerleri anlamayabilirsin diye, ama neyse ilkini bitir sonra tekrar warhead'ı oynarsın
şimdi gta4 oynamam lazım bakalım gta4 nasıl
eğer oynamadıysan
cod4
cod5
DevilMayCry4
bunları da ilk sıraya al.
arkadaşlar bende de registration code istiyor nasıl düzeltcem veya nasıl çözcem bilen varmı
oyun orjinal mi? eğer öyleyse kutusunda key numarası vardır onunla etkinleştireceksin, orjinal değilse crack yapacaksın ama burdan veremem yasak, nette ara sürüyle bulursun.
selmarkadaşlar bende de registration code istiyor nasıl düzeltcem veya nasıl çözcem bilen varmıGoogleda crysis warhead Bin32.rar diye arat. Çıkması lazım.
ahmet79 devilmaycry4 nasıl oyun anlatırmısın önerin için sağol cod4 ve 5i bitirdim devilmaycry4 üzerine bilgilendirsen sevinrim
ahmet abi devilmaycry4 sistemim yetermi işlemci:e2180 ram:2gb ekran kartı:hd4830 yetermi bu oyunu oynamaya videolar hoşuma gitti bilgilendirdiğin için sağol
yeterlidir, ez az medıumda normalde high hatta very high bile olabilir sistem gereksinimleri crysisten daha düşük crysisi oynayan bunu daha üst detayda rahatlıkla oynar
crysisi çok akıcı oynayabiliyodum 1280*1024 antilasing x4 diğerleri normaldeydi en üste getirdinmi kasıyodu en üste oynuyamıyodum işlemciden kaybediyoz onuda bir hafta içinde değiştirmeyi planlıyom
eğer işlemcin darboğaz yapmazsa devil may cry 4 ü bütün ayarlar en yüksek çok rahat oynarsın... bende de aynı ekran kartı var 1440x900 anti aliasing 8x diğerleri very high da sahne 1 de 120-150 fps, sahne 2 de 70-110 fps aldım