crysis warhead hile

Kapalı Hesap (101323)
03-03-2010, 11:20   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

crysis da hile yapabiliyorum ama  warhead sürümünde  olmuyor   sağ tuş  özellikler  hedef bölümünün sonuna  - devmode  yazın diyor yazıyorum tamam dediğimde   yolun doğru  olmasını sağlayın hatası veriyor nasıl  bu hatayı asıp hile yapabilirim

DEXTER 26
03-03-2010, 11:42   |  #2  
DEXTER 26 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 26
1,018 mesaj

Kullanımı: Trainer'lar, çalışan oyunlar üzerinde değişiklik yaparak, oyuncuya bir takım kolaylıklar (Sınırsız para, sonsuz can vb.) sağlarlar. Trainer'ların çalışabilmesi için aynı anda oyunun da çalışıyor olması gerekir. Bunu sağlamanın en iyi yolu, önce oyunu başlatmak, ardından (Alt+Tab veya Alt+Esc tuş kombinasyonlarını kullanarak) Windows ortamına geri dönmek ve Trainer'ı çalıştırmak. Daha sonra Trainer'da istenen seçenekler seçilir ve oyuna geri dönülür. Oyunu oynamayı bitirmeden, Trainer'ı kapatmamak çıkması olası problemlerin önüne geçmenizi sağlayacaktır. Trainer'lar her oyunda çalışmazlar, çünkü oyunun sadece bir versiyonu için yazılırlar. Trainer'ların çalışmaması gibi şikayetlerin sebebi, kullanıcının sahip olduğunu oyunun versiyonunun, Trainer ile uyuşmamasıdır.

Devamı: http://www.oyunsitesi.com/hileler/hileler.asp?oyun=crysiswhtrn#ixzz0h6ZrffUDBeğenmedim normalde hıle taraftarı degılımdır ama sp oldugu ıcın verıyorum onlıne oyunda hıle kullanalar benı delırtıyorrr ulennnnnŞaşkın

Son Düzenleme: DEXTER 26 ~ 03 Mart 2010 11:46
Karub
03-03-2010, 11:54   |  #3  
Karub avatarı
Yıllanmış Üye
2,652 mesaj

Oyunun tadı zorlanarak çıkar. Öleceksiniz.. Cephaneneiz bitecek ve farklı yollar arayacaksınız :)
Oyunun tadı böyle çıkar aslında ama arkadaş yardımcı olmuş zaten :)

Kapalı Hesap (101323)
03-03-2010, 12:16   |  #4  
OP Kapalı Hesap
3,337 mesaj

çok tesekkürler arkadaslar