Arkadaşlar size birkonu danışacam, amd 5000 işlemci, asus en8800 gsekran kartı ve 2gb ram olan makinamda win xp 32 bit ve directx 9cyüklü... Eğer vista 32 bit yüklesem directx 10 dan dolayı crysiswarhead i daha iyi görüntüde oynayabilirmiyim yoksa yavaşlamayaşarmıyım.... şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...
crysis warhead hk.
Eğer 1GB ram daha eklersen belki normal olur ama kasanın diğer bileşenleri pek uygun gözükmüyor, performans düşüklüğü yaşayabilirsin, hali hazırda Vista 1-2GB arası bir sistem harcıyor. İster istemez yansıycak oyuna.Böyle kalmasını tavsiye ederim
ben tavsiye etmem günümüz oyunlarına gore 5 uzerinden 2 bi sistemin var. yakın zamanda değiştir.
sorun yaşamazsın 8800 gs ekran kartın varken xp kullanman bile hata crysis warheadı 2 gb ramle vistada hiç sıkıntı yaşamadan bitirdim. şimdi windows7 kullanıyorum ram tüketimi daha az. istersen win7 7600 sürümünü yükle dx10 u da kullanmış olursun.
walla bilmem warhead ı oynadın oynadın. gelecek sene ve sonraki seneler için dedim. hem directx11 serisi kartlarda cıkıyo sistemini değiştirmen taraftarıyım bütçen uygunsa.
cevaplarınız için teşekkürler, şimdilik sistem yükseltmem olanaksız windows 7 yi deniyim olmazsa xp ye geri dönerim
xp ye geri dön derim en azından.
bnm sana tawsiyem eqerki vistaya qecmeyi dusunuyorsan daha ii bir qoruntu icin öncelikle ekran kartını yenilemeni tawsiye ederim..islemciyide sadece bir oyun icin diilse yenileyebilirsn amd nin fiyatları uyqundur bu konuda..phnem II ler ii bu konuda..sadece 1 oyun icinse tawsiyem vistaya qecmen icin extra 1 qb ram alman we oyundaki detayları high sewiyede oynamaman..sorun yasayabilirsn oynadıqın oyundan donmalar yuzunden sıkıntılar yasarsın..kasılma donma qibi..
işte diorm sistemin düşük. directx11 destekli ekran kartları nvidia gtx285 ten ucuz olacakmış yakın zamanda deiştir bu sistemle düzgün sekilde oyun oynaman zor
yahu o yeter tmmda sonraki oyunlar için yetmez.
kardeşim yuksek bi sistemle 1500 liraya bir sistem alırsan 3-4 sene bile idare eder. yetişmeye calısan kim? tavsiye veriyorum.
kardeşim yuksek bi sistemle 1500 liraya bir sistem alırsan 3-4 sene bile idare eder. yetişmeye calısan kim? tavsiye veriyorum.katılıyorum 3-4 kullanıcıya qore 5 sene qoturebilir..ama 2012 yılında uzmanların beklediqi teknoloji icin korkunc durum yasanırsa zaten 2.5 sene herkes kullanabilecek ancak..