kısayoluna tıklıyorum oyun açıldığı gibi kapanıyor bilgisayarın driverini fıstık gibi 2009 a güncelledim herşey oke de Hıgh tech excalıbur radeon 9550se series .2009 patch yok ona üzülüyomda bi yardim etseniz nasil açacaz şu oyunu yav..
Crysis warhead sorunu böle sorun görülmedi hacılar
o kart crysis'i çalıştırmaz
arkadasim nasıl çalıştırmaz buyur;
Intel(R)Pentium(R) 4 CPU 2.80 GHz
512MB Ram
DirectX Sürümü:9.0c(4.09.0000.0904)
Microsoft Windows XP Home Edition(5.1,Yapı 2600)
---
en son güncelledigim kart
ATI Radeon 9550 X 1050 Series 1.Philips 220CW(22inch LCD MONITOR 220CW9)
ekran kartı:256 MB
Yani Bellek Boyutu :)
Dac türü:Internatal DAC(400 MHz)
ister inanın ister inanmayın
21.07.2009 [sürücü tarihi]
8.593.100.0(sürücü sürümü)
Ekran kartı orjinal ismi:9550 Radeon.
HIS 3D Graphics Card CD si var bende arkadaşlar bu arada.
o oyun ağır oyunlar arasında core 2 duo işlemci istiyor sen ta baştan kaybettin ram 1 gb olacak
crytek oyun motoru yüksek sistem gereksinimi istiyor
O ekran kartı Shader Model 3.0 destekli değil Crysis i oynamak istiyor isen Shader model 3.0 destekl ekran kartına ihtiyacın var.
kankalar benim pc vestel ayrıca toplama oldu resmen(rap gibi oldu ama :D)
kasmıyor demiyorum alışınca kasmıyor ama videolarda acayip kasıyor örneğin cod 4 de herşeyi fulleyince crysisden fazla kasiyor ama herşeyi minumum yapinca mario oynar gibi oynuyom hiç kasmiyo ama zevkli olmuyo uyum sağliyamiyorum videolarda kasiyo .
crysis warhead optimasyonuna gelince kardesim ne b..k iştir bu opti mopti yok catalyst kontrol paneli bi şeye yaramio sinir oldum yahu 10 gündür uğraşiyom pc ölmek üzere
2002 versionlu
Net.Framework 1.0 var 1.1 var 2.0 var 3.5 var 3.5 SP1 net framework bile var ama gene olmuyo
9.10 xp32 driverini yüklemiyo Catalyst control center yükleniyo ama bozuluyo gönder gönderme hatası veriyo
HIS ekran kartları performans attırıcı olduğundan kasmaz ama kaliteyi düşürür onun için araştırmadan yorum yapmayın
\\Edit//
yav kardeşim uydurma gözünü seveyim crysis ve crysis warhead 2.0 pixel shader istiyor hata mata vermedi bende sen nerenden uyduruyon pixel shader 3.0 isteseydi yazardım oyuna girdim crysisi crysis warheadi bitirdim sarece dün açmadı onu sormak istedim ama bazıları sistem özelliklerini yanlış ve kartları bilmediklerinden illegal düsünüolar
Ben uyduruyorum öylemi tamam çok iyi biliyordun sen neden gidipde buraya konu açtın lowda sen oynarsan açar o zamanda grafikleri mario gibi olur.
Evet arkadaşlara katılıyorum.Bu pcde bu oyunu açamazsın sen o pc yle ancak şu 2000 yılında çıkarılan hadi 2001 olsun o yıllarda çıkarılan oyunları oynarsın.
Ayrıca o başlığı değiştir bizim burada hacca giden kimse yok.(bilgiğim kadarıyla)
şuursuz sen kim oluyorsunda yazdığım herşeyi eleştiriyorsun burası ona katılıyom buna katılıyom forum değil dikkatini çekerim ayrıca yasin marionun 3 canı var unutma
[Oyun Açıyo fazla kasmıyor ayarlarsam kasmaz C.C.C den]
blades22 bak burda saygılı ol senin kullandığın o ekran kartı 2001-02 yıllarında iyi idi günümüz oyunlarında yetersiz. Sen madem bu kadar bilgilisin git ayarla kendin burayada konu açıp yer kaplamasın o ekran kartı o oyunu low da bile açsa en fazla 20 fps ile oynarsın oda oynanabilir bir seviye olarak kabul edilmiyor. Sen en iyisi komple sistemi değiştir.