ARKADAŞLAR MERHABA....
BİLGİSARIMDA XP VE VİSTA KURULU.HEM XP HEMDE VİSTA'YA CRYSİS WARHEYAD OYUNUNU KURDUM. HEM XP HEMDE VİSTA DA OYUN DONUYOR. KLAVYE KİLİTLENİYOR HİÇBİR TUŞU ÇALIŞMIYOR. PC'YE RESET .EKMEK ZORUNDA KALIYORUM.
CRYSİS WARHEYAD
sıcaklıkları kontrol et sistemde virüs varmı yokmu bundan emin ol.
driverleri güncelle.
olmaz ise formatı bas geç.
daha sonra yine aynı sorunu veririse ya oyundan kaynaklanan sıkıntı var yada sistemde.
birde sistemi yazmamışssınız sistemin eski bir sistemse bu grafik canavarı oyunu kaldırmayacağı gün gibi aşikardır.
ekran kartını yeni aldım.
atı hd 4850 x2
işlemcim
QUAD QORE 6600
POWER
GLACİAL POWER 650 WATT
RAMLER
KİNGSTON 2GB
az önce format attım herşeyi yükledim ekran kartı falan...
ama gene aynı sorunu veriyor.
fan hızı %50
sıcaklık hiç yok kasanın hertarafı soğuk
kasam FEEL HURRİCANELL
HER TARAFI FANLI
bilmiyorum
aldığım yer orjinalin kopyası dedi
ama büyük bir ihtimalle kaçak olabilir.
bu arada bir şey ekleyeyim
ramler
1066 mhz
oyun cd sinde problem yok çünkü daha önce sorunsuz oynuyordum.
Xp ve Vista yı harddiskinde aynı bölüme yükleme.Bazen DirectX ayarlarında çakışma olabiliyor..Sadece bu oyunda muhtemel diğer oyunlardada sorunlarla karşılaşabilirsin..
Sorunun gayet net ve açık arkadaşım psun yetmiyor.. Feel kasaların psuları gerçekten çok dandik hiç biri gerçek güç değil hemde hd 4850*2 için gayet normal bu pcnin res atması falan..
Jagatai01Sorunun gayet net ve açık arkadaşım psun yetmiyor.. Feel kasaların psuları gerçekten çok dandik hiç biri gerçek güç değil hemde hd 4850*2 için gayet normal bu pcnin res atması falan..psu feel değil dikkatli bakarsanız arkadaş yazmış zaten, GLACİAL POWER 650 WATT yani sağlam psu'dur.
Problem sadece crysiste oluyorsa oyunu farklı cracklerle dene kopya oyunlarda crackler sorun çıkartıyor bazen.