bende crysis kurbanıyım bilgisyar özellilerim 8500 gt 512 mb 128 bit ekran kartı 2 gb ram işlemci q6600 4 çekirdek demek istiyorum ama oyun kası 800 de falan oynuyom dier özellileri low yaptım çok kötü niye böyle oluyor sizce bu sistemde normalmi
crysis
saint arkadaşım düzenle butonunu kullanırsan sevinirim ;) forumumuz düzgün olsun diye.
neyse. arkadaşım o ekran kartı giriş seviyesi kart sayılır anca. ekran kartını hiç olmadı 9600gt ile değiştirebilirsin. 4850 alamam diyorsan yani.
Bende PSP Fat versiyon 2.60 Sony Playstation Portable 1004-K var.Bunun anakarı IC6001 yazan anakart.Ben buna mp3, video ve resim atabiliyorum.Ancak ne yapıp etmeme rağmen bir türlü oyun ve tema yükleyemedim.
PSP'yi bilgisayara bağladığımda Memory Stick'te iki dosya var.MP_ROOT ve PSP.PSP klasörüne girdiğimde GAME klasörü var ama içine oyunu attığımda çalışmıyor.THEME klasörü gibi bir seçenek falan da yok.Ama ben temayı nereye atacağım?
Bu işi tam olarak bilen arkadaş varsa lütfen anlatsın. MSN'em: nikefootball@windowslive.com
........ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER........