Crysisde bi bi mağranın içindeyim bi rehine vardı kadın o nu kurtardılar ben içerde kaldım :D Baya bakındımda çıkışı bulamadım yardım edermisniz
Crysis
yok_artıkCrysisde bi bi mağranın içindeyim bi rehine vardı kadın o nu kurtardılar ben içerde kaldım :D Baya bakındımda çıkışı bulamadım yardımen zor yeri orası diyebilirim oraya her gelişimde sinirlerim altüst oluyor araya araya buluyorum çıkışı
Kardeşinede yardım etsen :D
iyide yolu ezbere bilmiyorum ancak arayarak bulabiliyorum
yok_artıkCrysisde bi bi mağranın içindeyim bi rehine vardı kadın o nu kurtardılar ben içerde kaldım :D Baya bakındımda çıkışı bulamadım yardımarkadaşım bende o mağara ya girdim fakat sen oyunu nasıl ayarlarda oynuyorsun karartı ve gölge ayarları alçak değilse rahatça bulursun eğer alçaksa işin zor çünkü kayalar şeffaf görünüyor mesela bende karartı ve gölge alçak ayarda oynadım o tür bölümlerde açtım kasa kasa oynadım malum core den sonra bi bölüm var karlı fln orda oyunu biraktım çünkü kart o kadarını desteklemediği için her yer şeffaf oldu ... umarım yardımcı olmuşumdur..
ekran kartım 9800GTX Zotac AMP! ben oyunu nasıl hangi ayarlarda oynamalıyım?
Birde o bölümü geçtim :D Şimdi çok daha cins bi yerdeyim :D
yok_artıkekran kartım 9800GTX Zotac AMP! ben oyunu nasıl hangi ayarlarda oynamalıyım?1280-1024 high de oynarsın o oyunu.Birde o bölümü geçtim :D Şimdi çok daha cins bi yerdeyim :
Reborn911280-1024 high de oynarsın o oyunu.katılıyorum
640*480 low detail'da oyna!! Sanki üst detayı deneyince sistem çökecek gibi soruyorlar!!
dümdüz ilerler orda çok zor bi bölüm yerçekimide yok dümdüz ilerle o bölüm sabır ister bazı kapılar kapalı olcak orda sabrederek bekliceksin açılcak geçicektin ve biter o bölüm
NOT:YEŞİL YARATIKLARA CEPHANE DAYANMAZ ONLAR ÜSTÜNE GELİNCE F YE BASIP BASIP ÇEK GÜÇ MODUNDA TEKME TOKAT DAL GEBERİR
o bölümü bende çok zor geçtim bölümün adı core olması lazım internetten videosunu izleyerek geçmeni tavsiye ederim
ben 1440*900 de full çözünürlükte oynuyodum :D Bide anti-lessing mi ayarı var o ne oluyo onu nasıl ayarlamalıyım?
640*480 diye bi seçenek yok ayarlarda
yok_artıkben 1440*900 de full çözünürlükte oynuyodum :D Bide anti-lessing mi ayarı var o ne oluyo onu nasıl ayarlamalıyım?Boşver sen oynuyorsan sorun yok demektir.. 1-2 yanlış şeye basarsın bizim buradan söylediğimizi yanlış anlayıp sonra oyun çalışmaz falan gelirsin buraya saydırırsın..640*480 diye bi seçenek yok
En yüksek ayarda sorunsuz oynuyormuşsun ya başka bir şey kurcalama..