arkadaşlar crysis oyununda bir bölümde yanlış hatırlamıyorsam 3. veya 4. bölümde 3 tane düşman askeri asla öldürülemiyor. yanlarına yaklaşıp ateş ediyorsun banamısın demiyorlar. bir yol bulduk aslında araçla yanlarına gelip uzaktan kumandayla patlatmak. o zaman ölüyorlar da adamlardan biri çatıda ikisi merdivende. bir de bu adamların niye hiç cephanesi bitmiyor.
geçemedik bölümü ya.
crysisde ölmeyen düşmanlar
arkadaşım ben oyunu bitirdim ama hiç ölmeyen adam görmedim bence bölümü baştan oyna
Oyunda öyle bir şeyle karşılaşmadım. Büyük ihtimal bölümü baştan oynarsanız sorun çözülecektir.
bendede olmadı, 2 kere bitirdim oyunu. crack falan kullandıysan ondan kaynaklanan bi bozukluktur.
Eger dogru anladıysam senınle aynı bölümden bahsediyorsam;o adamlar bizim nano kıyafetlerden giymiş olan kore askerleri.Sanırım oradasın sen...Zırh modundayken nasıl senın zırhın kendı kendıne artıyor,onlarınkide artıyor o yüzden zor ölüyorlar.Ateşi hiç kesmemelisin ki zırhlarını yenileyemesinler.Tek bi hedefe boşalt bütün mermileri.Tercihen patlayıcılar....
Haaa hiç ölmüyorsa crack'den kaynaklanıyor olabilir.Ama öldürmeyi arabayla falan başardık demişşin .Yani oyunda sorun yok bence.
Bende Bitirmiştim****
Bende oynadım bitirdim ama gerçekten öle bişi yok yani sen yeniden oyna bi bence
Güç modunda adamın boğazını sık havaya fırlatıp ateş et yine de ölmezse o zaman çare yok
Reborn91Hangi bölümmüş o. Eğer denek arkadaşın dediği bölümse güç modunda tekme tokat giriş o adamlara. Çok güzel ölüyorlar.çok güzel bi cevap bunu bi dene adamı uçuruo valla ben crysisin manyağıyım çok sevdim 3 kere bitirdim güç modunda tekme tokat dalıosan öldüremiosan oyunu baştan kur
Denek123Eger dogru anladıysam senınle aynı bölümden bahsediyorsam;o adamlar bizim nano kıyafetlerden giymiş olan kore askerleri.Sanırım oradasın sen...Zırh modundayken nasıl senın zırhın kendı kendıne artıyor,onlarınkide artıyor o yüzden zor ölüyorlar.Ateşi hiç kesmemelisin ki zırhlarını yenileyemesinler.Tek bi hedefe boşalt bütün mermileri.Tercihen patlayıcılar....evet doğru böyle mezarlıkda oluo olay evet onlar sahte nanolar tekme tokat giriş sen ama pompalıya 'x'e bas saçmalı gönder ebn böle yaptımHaaa hiç ölmüyorsa crack'den kaynaklanıyor olabilir.Ama öldürmeyi arabayla falan başardık demişşin .Yani oyunda sorun yok bence.
Bende Bitirmiştim****
tamam arkadaşlar. oyunun o bölümünü baştan oynayınca tüm düşmaları hallettik. bölüm geçmeden diğer bölümdeki düşmanları yok etmekte işe yaramıyor
sağ olun yinede...
ben çoğu yerleri görünmez modda geçtim çok eylenceli oluyo adamlar ordan oraya koşturuyo deli oluyolar bide en sevdiğim laf göster kendini ketçap surat :D
o bölümü crackle geç ben öle yaptım :)))
Konu açılalı nerdeyse 1 yıl olmuş adam o oyunu 10 kere bitirmiştir şimdiye zaten...