Beyler Cs 1.6 online oynuyorum otomatik reset çekiyor bazen hiç çekmiyor bazen üst üste çekiyor herşeyi www.oyunyöneticisi.com'dan indirdim Cs 1.6,Sxe Injected,V23 Patch hepsini bu siteden indirdim.Bazen Ekranda Kasma oluyor o zaman reset atıyor bazen durup dururken hiç kasma olmadan
İŞLETİM SİSTEMİ:
Microsoft Windows XP
Home Edition
Versiyon 2002
Intel Pentıum 4 CPU 3.00 GHz 3.01GHz,512MB ram 128 Nvidia GeForce FX 5200
PC yeni Formatlı Kaspersky Internet Securıty 2010 kullanıyorum.
Pc 7 YıLLıK
Eskidende böyle birşey yaşamıştım sxe yükledikten sonra olmuştu oyunu bıraktım tekrar başladım sorun geçmişti tabi Sxe'nin yeni sürümüde gelmişti
Cs 1.6 Otomatik Reset Atma Sorunu :(((
Sadece Cs 1.6'da reset atıyor
Hayır farklı setuplardan kurmayı denemedim
nvidia ayarlarına gir threaded optimization u kapa bu ayar cs de sorun cıkarıyo genellikle bi dene belki olur.
bulamadım kardeş threaded optimizationu
off yap belki düzelir .
Kardeş bende böyle bir menü yok eski olduğu için nvidia ayarlarıyla ugrasmadım problem onda degıl bence ama nedense hep servere bağlanınca bir şey doluyorya orda atıyor reset
Denedim olmadı sxe kaynaklı olabilir belki
o sxe denen uyuz programdan da olabilir dedigin gibi zamanında az ugrastırmadı beni o ya yok not defteri hatası sv rin sxe si görmemesi vs.vs.vs cok sorunlu bi zamazurta o :D
ESKİ zamanlarda bende baya uğraştım yk bılmem ne hatası bla bla bla deli ediodu adamı :)
Steam guzel degil HLSW'den oynamayı düşünüyorum
Harbimi la :DDd sunucu listesi filan çıkıyordu giriyordum ben hatta Dünya çapında en iyi oyuncularının serverıne baglanıp ızlıyorum