SLM ARKADAŞLAR
COUNTER STRİKE 1.6 BOŞ SW DOLDURULUR.KARŞILIĞINDA İSE ADMİNLİK ALIRIM SW BOŞ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAZSIN.
SLM ARKADAŞLAR
COUNTER STRİKE 1.6 BOŞ SW DOLDURULUR.KARŞILIĞINDA İSE ADMİNLİK ALIRIM SW BOŞ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAZSIN.
Benim Svem Var Kardeşim Svyi Doldurabilirsen Sana Full Yetki Adminlik Verebiliri
İP:94.54.27.201
ıp : 46.20.15.126
TearsFears # clan
Slotluk beleş .
Sw yi doldurana admınlık hadıye .
HERKEZ DAVETLİDİR .
SLM ARKADAŞLARCS 1.6 mı kaldı? Bence STEAM'den Team Fortress 2'yi ÜCRETSİZ indirin.Grafikleri kesinlikle CS 1.6'dan güzeldir ve oyun 2007'de çıktığından sistem gereksinimleri gerçekten düşüktür.COUNTER STRİKE 1.6 BOŞ SW DOLDURULUR.KARŞILIĞINDA İSE ADMİNLİK ALIRIM SW BOŞ OLAN ARKADAŞLAR YORUM YAZSIN.
Sistem Gereksinimleri;
En Düşük: 1.7 GHz İşlemci, 512MB RAM, DirectX® 8.1 destekli Ekran Kartı (SSE desteği gerekir), Windows® 7(32/64-bit)/Vista/XP, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı
Önerilen: Pentium 4 İşlemci (3.0GHz ya da daha iyisi), 1GB RAM, DirectX® 9 destekli Ekran Kartı, Windows® 7(32/64-bit)/Vista/XP, Fare, Klavye, İnternet Bağlantısı
Tabi bu benim fikrim. Katılmayanlarınız da olabilir.Onlara da saygı duyuyorum.Ama bir kere Team Fortress 2 oynamanızı öneririm.CS değil de yeni çıkan oyunlara daha çok benziyor ve çok eğlencelidir.
Son Düzenleme: cozcell ~ 18 Eylül 2013 19:16