Yaw ne heveslerle kurdum oyunu, "allah be" dedim "nefis oyun" diyerekten, 14 dakikada kurulumu tamamladım. Hoop giriş ekranı "aaaa" felan oldum, dedim "içi değişiktir" girdim, a-a-a oynamaya başladım bu ne lan misali.
Yani o kadar bekle bekle sen CZ tamamen 1.5'in düzeltilmişi olsun. Makyajlı bir versiyon CZ. Acaip sinir oldum. Allah akıl fikir versin Valve'a. Gözümden acaip düştüler. Bu ne kardeşim. Hooş bu oyunu valve geliştirmedi sanırım, bi başka firmanın logosu var. Valve tepedeki firma.
Neyse, hadi dedim oynayalım, baktım, de_dust, yaw aynısı, bi halt değişmemiş, silahların yerleri değişmiş. Hemen başladım ilk aşamada 800$ verir ya misali, el alışkanlığı, b-1-3 yaptım, aha bi baktım elimde desert yok. Azcık param olunca b-3-1 derdim, a-a-a bu ne felan. Silahların çoğunun yeri değişmiş, bi aptallık olmuş. Aman diyim alışana kadar göbeğiniz çatlıyor.
Haritalar da gram değişiklik yok. Yeni haritalar var. Paso sotaya yatmak için hazırlanmış.
Bunun dışında haritalarda tamamen göze hoş gelmesi için ayarlama çekilmiş. Ne silahlarda ne de adamlarda ciddi bir değişiklik yok. Teorristlerin tipi aynı. CS'lerin de.
Bazı kısa yollar eklenmis misal ölürseniz bi sonraki round da b-r yapıp bi önceki configi aynen alıyorsunuz. Bunun dışında 4 hostage'ın kaçının kaldığı ekranın altında saatin yanında. DE oyunlarda bombanın biplemesini de yine saatin yanında görebiliyorsunuz.
Fontlar değişmiş, verdana bold basmışlar.
Uzun lafın kısası CZ kurun eski bilgisayarlarınızı, çatır çatır oynarsınız. Belki biraz zorlanabilir, ekran kartınızı bilmiyorum, ama OpenGL ile sorun yok. Mis gibi.
Ben beğenmedim CZ'yi, en güzeli 1.5'i network ortamında oynamaya devam.
Oyunun tek kişilik versiyonunda yok "90 saniyede round alacan haaa" yok "SMG ile 3 kişi vuracan haaaa" diyor. Sen de "peki" diyip başlıyorsun oyuna.
10 üzerinden 5 veriyorum CZ ye, daha az verecektim, yenilik yok diye. Ama grafik ortam iyi olmuş.
Sevgiler