CX.com ile Bedava 16GB Host

furkanozden
25-12-2011, 23:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2011

[url=http://1.bp.blogspot.com/-Ee-rxspA3VY/TvCFc8RzEYI/AAAAAAAAC4M/DdkaMbyV6vU/s1600/cx-com-16gb-free-host.png" imageanchor=1][/url]

Arkadaşlar DropBox ve Bedava 8GB Host adlı yazımda Dropbox aracılığıyla nasıl 8GB hosta sahip olabileceğinizi anlatmıştım. Aynı hesap cx.com'da da mevcut. Sitenin DropBoxdan bazı farklı yönleri var. Mesela bir grup kurup arkadaşlarınızı bu gruba davet ederek o grubu ortaklaşa kullanabiliyorsunuz . Grubu açmadan önce grubun host alanının ne kadar olacağını soruyor. En fazla 1GB'a kadar sınırlı grup açabiliyorsunuz. Ama açabileceğiniz grup sayısı sınırsız.

[SIZE="5"]Benim Profilim[/SIZE]

Örnek olarak buradan benim profilime bakabilirsiniz. Dilerseniz profil sayfanızda direkt olarak paylaştığınız dosyaları gösterebilirsiniz.

[SIZE="5"]CX.com'a üye ol[/SIZE]

CX.com'a buradaki linkten üye olabilirsiniz.

Bu host ile ilgili bilgiler hatalar felan DropBox ve Bedava 8GB Host adlı yazımda mevcuttu. CX.com'un takılacağınız bir yeri yok. Çok kolay bir kullanımı var. Son olarak DropBoxda da olduğu gibi CX.com'un masaüstü aracını indirerek. Webdeki alanınızla ilişkilendirilmiş bir klasör oluşturabilirsiniz.

[SIZE="5"]CX.com Hakkında[/SIZE]

CX.com'a üye olduğunuzda 10GB Hosta sahip oluyorsunuz. Her davet ettiğiniz arkadaş için hostunuza 300MB daha ekleniyor. Bu DropBox'ta kayıt olduğunuzda 2GB hosttu ve arkadaş davet ederek her arkadaş için 250MB ile en fazla 8GB'a kadar çıkıyordu. CX.com'da ise bu 16GB.

Kaynak: CX.com ile Bedava 16GB Host « Furkan ÖZDEN