akbarr sormuş:
bilgisayarımın d adlkı klasörüne giriş yapamıyorum
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
servicepack 2 667mghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
akbarr sormuş:
bilgisayarımın d adlkı klasörüne giriş yapamıyorum
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
servicepack 2 667mghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)
D adlı klasör dedğiniz eğer d sürücüsüyse bir virüs kaynaklı olabilir.birlikte aç diyerek exploreri seçin.
D sürücüsünde önmli verileriniz yoksa sağ tuş-biçimlendir diyerek temizleybilirsiniz.
d klasörüne sağ tuş tıkla internet exploreri seç eğer açılıyorsa virüs taramasından geçir eğer virüs falan bulamamışsa harddiskinizin formatı bozulmuş. D yi bir yere yedek alacak biçimledirin.kolay gelsin.
Denetim masasından Yönetimsel araçlar / Bilgisayar yönetimi / Depolama / Disk yönetimi(yerel) Sekmesine geç daha sonra D üzerinde Sürücü harfi ve Yolu değiştir Sekmesine Geç.. Ekleden Aşşağıdaki Boş NTFS klasörüne bağla Gözat Sekmesinden D üzerinde Yeni klasör Oluştur ve TAMAM diyerek o bölümden çık..
Daha sonra D(yerel Disk)'e girebilirsin. Orada Yeni Klasor olusmus olarak göreceksin onuda gizlersen görüntü kirliliği yapmaz Yanlız gizlerken sadece bu klasöre uygula dersin tmm..
Tesekkur ederim..