d böolümü tamamen silindi yok

HPQ-User
03-02-2010, 10:57   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

yollarinhakimi sormuş:
abi daha önceden de format atıyordum sorun olmuyordu ama bu sefer kinde yanlışlıkla c ve d donanımını bicimlendirdim ikiside silindi tamamen sonra tekrar bastan kurdum c geldi ama d tamamen yok şimdi neyapıcam tekrar atsam d    gelirmi lütfen yardım edin bekliyorum tesekkür ederim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
microsoft windovs xp amd sempron(tm)processor 3000+   
1.81 GHz 512 RAM

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; GTB6.3)

Fatih_ARMAĞAN
03-02-2010, 11:19   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,804 mesaj

sanırım format işlemini yaparken C ve D partition larını sildiniz ve C ve D partition unu tek partition olarak oluşturdunuz.

eğer önemli verileriniz varsa bu aşamada geri getirmekte zorlu çekebilirsiniz. easy recovery vb kurtarma programları ile kurtarma yapabilirsiniz.

fakat amacınız Bilgisayarınızı eski halindeki gibi C ve D olarak 2 partition a ayırmak ise. tekrar kurulum esnasında iken C diskini tekrar silip tekrar oluştururken direk enter ile geçmek yerine boyut ayarlaması yaparsanız. C ve D diski olarak bilgisayarınızı tekrar yapılandırabilirsiniz.

Craterus
03-02-2010, 12:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
881 mesaj

silinen bilgilerinizi kurtarmak için recuva veya recovery my file s ı önerecem size bir kez daha format atmayın bu haldeyken bu programlardan birini indirin ve kurun kolay gelsin