d den c e kurulum sorunu garip yardımcı olurmusunu

Halithalic
19-05-2007, 16:31   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

merhaba dostlarım aranıza yeni katıldım ve çok acayip bi sorunum var ben sistemime yeni bi format attım ve format ardından genel programlarımı kurmak için d sürücüme tıkladım ve setup dosyalarına tıkladığım zaman bana kurulum gerçekleştirilemez diye bi hata veriyo yetkilerime bakıyorum ben adminim benden başkada kullanıcı yok zaten hizmetlere gidiyorum admin de bi tek ben varım yalnız o programı d den alıp c e kopyalayınca aynı setup u kuruyo bazılarını gene kurmuyo bende d i komple yedekledim ki 80 gb komple doluydu sonra d e format attım tekrar kurdum dosyalarımı bana gene bu kurulum gerçekleştirilemez dedi çok garip bil. e format atmadan önceki hangi setup a tıklasam kurmuyo int den başka bi program indirdim gene kurmaya kalktım bu sefer kuruyo ama eski dosyaları kurmuyo yanlız o eski dosyları c e kopyaladığım zaman kuruyo yardım edin arkadaşlar soun nedir sizce hdd bozulmuş olabilir mi onu nerden anlarım uzun sürmeden analayabileceğim bi sorun söylermisiniz

ayrıca q format hdd e zarar verirmi arkadaşlar

Son Düzenleme: Halithalic ~ 19 Mayıs 2007 16:35
BOOMFUNKMCS
19-05-2007, 16:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj

hdd bozulmuş(bad sectör) olacağını sanmıyorum sistemsel bir hata bu,endişelenecek bir durum değil.yinede emin olmak istiyorsan hdd life programını kurup kontrol edebilirsin(().

gerçekten tuhaf bir durum ama sistemsel hata gibi görünüyor,araştırmak lazım.

benersince
19-05-2007, 17:37   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

d sürücün mantıksal  sisteme çevir bakalım nedeyecek örn.xp yi d ye kurman için d yi sistem e çevirmen gerekiyor ya belki bundandır

yada hdd en büyük ihtimalle bozuluyoo   

Son Düzenleme: benersince ~ 19 Mayıs 2007 17:44
Halithalic
19-05-2007, 17:39   |  #4  
OP Taze Üye
3 mesaj

peki nasıl yapacağım

Halithalic
19-05-2007, 17:40   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

kardeşim öncelikle bu program için çok teşekkür ederim ama bu program ne tarama yaptı nede bişi yaptı direk prograamı açar açmaz hdd performans çok güzel sorun yok dedi hiç bişi yapmadan nasıl anladı ki bunu