Meraba arkadaşlar partion magic ile C:den 10 gb alıp d:ye aktaracaktım. Neyse c'den 10 gb aldım d: ile birleştirirken laptopun şarjı bitti açtığımda normal açıldı ama şu anda d: sürücüsü bomboş. 3 senelik bütün arşivim gitti. Nasıl kurtarabilirim? yardım edebilecek varsa minnettar kalırım. Çünkü birsürü program denedim çare olmadı derdime hiçbiri. Dikkatli bakarsanız verilerimin 45 gb olarak extended durduğunu görürsünüz ama geri getiremiyorum?
d: gitti yardım
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj
[:
PcMaKeRlaptopta böyle birşeyler yaparken güç kablosunu takılı tutsan fena olmazdıkullandıgın proglramlar işe yaramadıysa sanırım bu iş olmaz
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
D sürücüsünü nasıl bilirdiniz.
İyi bilirdik
basın formatı
yapacak pek bir sey kalkmamış arkadaşım.Hangi insan böyle bir işlem yaparken bilgisayarını kapatır veya şarzının bitmesini bekler. Mantıgım almıyor
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Hangi programları denedin.? HDD kurtarmak için birçok paralı yazılım var.Onlardan alacaksın ve kurtaracasın. Eğer onlarda o işi yapamıyorsa götüreceksin Veri kurtaran firmalara onlar özel yöntemlerle HDD kurtarcak
tabi bunun ona göre maliyeti var.Pek ucuz bir yontem değil ama bilgilerine kavusursun