slm arkadaşlar 'd'sürücüsünü format atarken yanlışlıkla ne var ne yok hepsi silinmiş önemli şeylerim vardı arkadaşlar nasıl geri getire bilim imkanı varmı bazı programlar denedim ama olmadı gerçekten geri getirebilecek bi proram adı verirseniz memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
d sürücüsü verilerini kabettim
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj
www.download.com da recovery başlığı adı altında ararsan bulabilirsin orda yıldız derecelendirmeleri vardır zaten yüksek olan bi tane seç bunun dışında googleda da file recovery programs başlığı altında arayabilirsin kolay gelsin bu arada eğer dosyalarını kurtarmak istediğin hard disk i kullanmamanı öneririm çünkü her veri yazışında eski verilerini kurtarma imkanın azalır
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj
Knoppix Live Cd ile açılış yaparak silinmiş verilerini geri getirebilirsin. Gene de acemi isen veya çok değerli verilerinin geri getirilmemesi ihtimaline karşı uzman birilerinden yardım iste. Hard diskine hiç bir şekilde program kurma defrag ve skandisk komutlarını kullanma. Açıklamalarımdan yanlış uygulanmasından sorumluluk kullanıcılara aittir. Sorumluluk kabul etmem.