d sürücüsü

terranecy
02-11-2007, 22:21   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
29 mesaj

arkadaşlar format atarken d sürücüsünü tamamen sildim.nasıl geri alabilirim yada yenisini nerden eklerim

XxXDaRKoXxX
02-11-2007, 22:38   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

hım bunun için daha bugün program buldum
Piriform yapımı ama işe yarar mı bilmiyorum

Recuva
Tanıtım:
Sisteminizden yanlışlıkla ya da bir virüs yoluyla silinen, gerekli dosyalarınızı bu programla geri alabilirsiniz.
Geri dönüşüm kutusundan kendi sildiğiniz resimleri ya da herhangi bir biçimde silinen dosyaları kurtarabildiği gibi, sistem hataları, arızalar sonucu silinmiş dosyaları da geri getirebiliyor. Dijital kamera, hafıza kartı ya da Mp3 çalarınızdan sildiğiniz dosyaları da fazla zaman geçmediği takdirde kurtarabiliyorsunuz.

Dijital kamera, hafıza kartı ve Mp3 çalarınızdan bir dosyayı sildiğiniz takdirde üzerine yükleme yapmamışsanız dosyaları kurtarabiliyorsunuz. Sisteminizden yanlışlıkla silmiş olduğunuz resim ve dosyalarınızı da bu programla kurtarabilirsiniz.

Program 128 MB belleğe sahip tüm Windows işletim sistemlerinde sorunsuz çalışmaktadır.

Ayrıca programın küçük boyutlu ve ücretsiz oluşu da kullanıcılar için büyük avantaj sağlıyor.

Sürüm          : 1.03.100
Boyut         : 351 Kb
Kullanım İzni         : Ücretsiz (Freeware)
Kısıtlama         :
Dil         : Ingilizce
İşletim Sistemi         : Windows (Tümü)
Üretici Firma         : Piriform Ltd.

viking20
02-11-2007, 22:47   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Recuva da güzel program,fakat format sonrası için:
{Ontrack EasyRecovery Professional v6.10.07}ı öneririm size.[veya O&O FormatRecovery v4.0.727]

edit:bir şehir efsanesine göre 10 format sonrasını bile güya geri getirirmiş.Öyle rivayet ederler,benden duymuş olmada...

Son Düzenleme: viking20 ~ 02 Kasım 2007 22:56