Arkadaşlar D sürücüsünde Erişim engellendi hatası çıkıyor. İçerisinde çok önemli bilgilerim var nasıl kurtabilirim.
"dosya açılmıyor"
"0 byte olarak göst"
"antivirüs'ü denedim".
"salt okunuru" denedim.
bilgisayarda standart kullanıcı iseniz admin hesabı ile giriş yaparak sırasıyla D'ye sağ tık/özellikler/güvenlik/
burada "Grup yada kullanıcı adları" bölümünde sizin normal kullanıcı bölümünüzün adı yoksa "Düzenle" diyerek sizin hesap isminizi ekleyin.
isminiz zaten listede ise aşağıda "gelişmiş" butonundan izin denetimlerini düzenleyin
gazi909bilgisayarda standart kullanıcı iseniz admin hesabı ile giriş yaparak sırasıyla D'ye sağ tık/özellikler/güvenlik/Bu arkadaşın dediğini yapmak için şunları yap. Bi de neler yaptığını yazmışsın sağol da keşke bi de en önemli şeyi yazsaydın İşletim sistemini... unutmaki vista ve xp var
burada "Grup yada kullanıcı adları" bölümünde sizin normal kullanıcı bölümünüzün adı yoksa "Düzenle" diyerek sizin hesap isminizi ekleyin.
isminiz zaten listede ise aşağıda "gelişmiş" butonundan izin denetimlerini dü
Neyse ben xp olduğunu varsayıyorum ve aşağıdaki resimde gözüken şekilde ayar yaparsan güvenlik ayarı gözükür
ya ben onu yaptım yanlışlıkla hepsini engelledim geri olmuyo izin vermiyo ne yapacam cok zor durumdayım