serkan pc sormuş:
Slm herkese...
Benim sorunum yukarıda baslıkta belirttiğim gibi Yedek Disk(D)'ye hiç bir program yükleyemem.Programlarımın çoğunu C de yığılma olmaması için D'de yüklüyorum.D'nin yaklasık 210GB alanı var.Bunu da programlarımı yüklüyorum.Ama en son bilgisayara format attıgımdan beri doru düzgün D ye bişey yükleyemiyorum.Ama C'ye rahatça yükleyebiliyorum aynı programı.Ancak ne yazıkki C'nin kapasitesi diğerine göre çok az(yaklasık 40GB).Hepsini ona yüklersem bilgisayarımda çok yavaslama olacagından eminim.
Herhangi bi programı D'ye yüklerken yüklemenin tam ortasında karsıma su yazı geliyor " Hata1303.Kur, D:\Office11 klasörüne erişemiyor. Klasörün sisteminizde bulunduğunu ve klasörü güncelleştirmek için yeterli izinlere sahip olduğunuzu doğrulayın." Birde en son format attıktan sonra D'ye girmeme Windows izin vermiyodu.Ben zar zor açabildim. Neyse yardım larınızı rica ediyorum. Yüklenmeyi bekleyen bissürü program var çünkü
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Intel Core2 Duo-2,66Ghz-2GB RAM-512 mb Ekran Kartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)