Arkadaşlar harddiskimi iki bölümlü kullanıyorum. c: de winXp yüklü, d: de ise yedeklerim var. Geçenlerde c: ye format attım ve makine başladığında d: ye ulaşmaya çalıştığımda erişim hakkınız yok, salt okunur veya şifreli gibi değişik uyarılar veriyor. Nedir bu aletin derdi, bilen varsa çok sevineceğim. d: ye ulaşabilme imkanım hala var mı, yoksa toptan bir format falan mı gerekecek. Bir yolu varsa lütfen, d: de bazı önemli yedeklerim vardı. Teşekkürler..
D: ye Ulaşamıyorum
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
batuhancetinArkadaşlar harddiskimi iki bölümlü kullanıyorum. c: de winXp yüklü, d: de ise yedeklerim var. Geçenlerde c: ye format attım ve makine başladığında d: ye ulaşmaya çalıştığımda erişim hakkınız yok, salt okunur veya şifreli gibi değişik uyarılar veriyor. Nedir bu aletin derdi, bilen varsa çok sevineceğim. d: ye ulaşabilme imkanım hala var mı, yoksa toptan bir format falan mı gerekecek. Bir yolu varsa lütfen, d: de bazı önemli yedeklerim vardı. Teşekkürler.."Pardus çalışan cd" linux cd si ile makineyi bir boot et D: yi linuxun görceğine eminim. Ondan sonrada k3a diye bir linux programı ile belgelerini Cd-RW ile yazabilirsin..Ayıca Hdd den sata 200gb yada 160 gb gibi yüksek bir değerse SP2 , SP1 siz XP yüklediysen görmez. SP2 li XP yükle görür. (tabiki hdd den 120 gb tan büyükse)
Son Düzenleme: kitaro ~ 22 Şubat 2006 17:38
OP Taze Üye
12 mesaj
kitaroAyıca Hdd den sata 200gb yada 160 gb gibi yüksek bir değerse SP2 , SP1 siz XP yüklediysen görmez. SP2 li XP yükle görür. (tabiki hdd den 120 gb tan büyükse)Sağol, linux yöntemini deneyeceğim, fakat yukarıdakinin sorun olduğunu sanmıyorum çünkü format atmadan önceki sistem neyse, aynen onu kurdum.Son Düzenleme: batuhancetin ~ 23 Şubat 2006 22:00
Yıllanmış Üye
155 mesaj
Evet yaptın belki. Ama windows sana sunu sordu Dosyalarını özel yapayım mı. Yani sadece senin görebileceğin türde. Sende evet dedin. Bu olduğunda sadece o kullanıcı bu dosyaları görür. İSter format at ve aynı kullanıcıyı tanımla. Fark etmez. Tek şansın Admin moduna girip File Recovery Agent'i çalıştırmak.
OP Taze Üye
12 mesaj
Ecevit BIKTIMTek şansın Admin moduna girip File Recovery Agent'i çalıştırmak.File Recovery Agent nedir? Nereden çalıştıracağım bunu? WinXP Home, SP2 TR kullanıyorum.