Selamlar,
Benim de bir sorum olacak sırf bu yüzden işe girişemiyorum.
FLY 98 TV Kartımın ve EasyCap USB Capture cihazımın Vista ve WIN7 sürücüleri olmadığı için XP kullanmak zorundayım. Ancak bilgisayarım çok yeni ve D sürücüsüne ikinci işletim sistemi olarak WIN7 kurmak istiyorum.
Yalnız, kurulum sırasında D'yi seçtiğimiz zaman Biçimlendirmeyi seçmesek bile setup "Bu diskteki dosyalarınız silinecektir" gibi bir uyarı veriyor. D'de 300 GB'a yakın kişisel dosyam var ve maazallah uçarlarsa yanarım :D
C'de XP kurulu, D'de 300 GB civarı dosyam var ve bu dosyalarım silinmeden Win7'yi D'ye kurabilir miyim? Kurduğum zaman D'deki dosyalarıma zarar verir mi? Başka bir yere yedekleme şansım olmadığından kesin ve net bilgiye ihtiyacım var. Bir türlü cesaret edemiyorum.
Bir de son bir soru, XP'nin programlarını da D'de Program Files diye bir klasör açıp oraya kurduğumdan, Win7 kurarsam D'deki Program Files klasörünün adını değiştirmeye kalkar ya da bu dosyalara zarar verir mi?
Şimdiden teşekkürler yanıtınız için.
D'ye Win7 Kursak Bölümü Siler mi?
D de ki dosyaları C ye taşıyıp yada en önemli dosyalarınızı C ye taşıyıp , D ye windows 7 yi yükleseniz ?
xp de D sürücüsüne program files diye açmayın da , programlarım adında açın..her ihtimale karşı..
windows 7 kurulumu esnasında diske format atmıyor yanlız daha önceki sürümleri windows old klasörüne kopyalayıp orda muhafaza ediyor yani 7 yi kurarsan diğer dosyalarını windows old adı altında bir klasörde erişebilirsin ben xp üzerine kurdum program files ekran kartı klasörü xp klasörü dahil hepsini ol un içne atmıştı kişesel klasörlerimde old un içindeydi bulabiliyordum bence bir sorun olmaz ama tabiiki kullandığın dvd ile benimki aynımı bilemem bende 7 32 bit ultimate var format armak istedim gelişmiş seçenekler dediği bi yer var ordan sildim
bence sorun olmaz old klasöründen bulursun direk kur ama sorsun sana windows old içine atılacaktır diye .