slm arkadaşlar. netten winrar lı dosya indiridim.ancak deamon tools programı ile açılabiliyor.ama deamon tools u kurdum "mount image " dedikten sonra açılacak dosyayı seçiyoruz.açılan pencerede dosya gözükmüyor neden acaba? rar uzantılı dosyalatı nasıl iso uzantılı hale getirebilirim.teşekkürler.
Daemon Tools ACİLLLLLLLLLLLLLL
RAR'lı dosyayı açmanız gerekir. ISO, CUE gibi dosya formatlarını tanır. RAR'li gibi gorunen bır ISO dosyası da olabılır. Sag tus yapın ustune ve ozelliklerinden dosya soadına bır bakın. RAR ise wınrarda acmaya çalısın. Dosya uzantısını degıstırmek için araçlardan klasor seceneklerınden soyadları gosterme secenegını kaldırın. Bu işlemle sıstemdekı ne kadar dosya varsa soyısımlerını gorebıleceksınız. Sadece rar'li dosyaını bır kopyasını alın ve dıgerının soyadını ISO yapın sonra bu ozellıgı tekrar kapatınkı dosya sıstemlerını bozmayasınız
O rar'ın içinde iso vardır belki olmazsa klasöre çıkar ultra iso ile bir iso yap yada uzantısını elle değiştir.
arkadaşlar söylediklerinizi yaptım yine sorun çıkarıyor.klasör olşuyor ama içi boş şekilde oluşuyor.şimdi ne yapmam gerekiyor?teşekkürler............