MRB ARKADAŞLAR YİNE BEN ATI X550 MAĞDURU OLARAK İZNİNİZLE YENİ Bİ SORUNUMU GÜNDEME GETİRİYORUM.EKRAN KARTIMI NVIDIA 6600 GT OLARAK DEĞİŞTİM ANCAK ESKİ KARTIMDA DA OLAN FEAR OYNARKEN BİLGİSAYARIN TAMAMEN KİTLENME SORUNU DEVAM EDİO HATTA Bİ KAÇ DEFA DAHA RESTART ETTİKTEN SONRA YİNE BAŞLATTIM OYUNU,BU SEFER EKRANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE KIZMIZI CİSİMLER ÇOK KISA SÜRELERLE BELİRİP KAYBOLMAYA BAŞLADI,SORUN BUNLA DA BİTMİYO DAHA ÖNCEDEN FORMAT ÇEKTİKTEN SONRA WİNDOWS AÇILIRKEN LOGO EN FAZLA 4 SN GÖRÜNÜP BİL. AÇILIYODU(SP2 YÜKLÜ OLSA DAHİ) ŞİMDİ EN AZ 11 SN BEKLİYO VE BİL DE HERZAMANKİ YÜKLEDİĞİM PROGRAMLARDAN BAŞKA Bİ PROGRAM YOK BU KONUDA FİKİRLERİNİ SUNACAK BENZER ANI VE ÇÖZÜMLERİNİ ANLATACAK TÜM ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
DAHA ALALI 1 AY OLDU AMA GARİP Bİ ŞEYLER OLUYO
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
87 mesaj
kızma ama senin sorunun bitmez. sen asus kullanıyorum demiştin. ekran kartını değiştirdiginde oyunların hepsini oynuyorda yani 10-15 oyunu oynayıp 1-2 oyunda hata vermesi ve oynatmaması göz ardı edile bilir. ama senin anlattıkların her oyun için geçerli ise o zaman bordunda bir uyum sorunu oldugu kesin. pc kendinmi topladın yoksa bir şirketemi toplattın eger şirkete toplattıysa tabi kasanın garanti bandurolunu sökmediysen sistemi bir götürmeni ve sorunu açıkladıktan sonra bordunu değiştirilmesini öner asus harici başka bir bord taksınlar önerim msi
OP Yeni Üye
34 mesaj
TEŞEKKÜRLER MESELEYİ YİNE KENDİM ÇÖZDÜM:)YAZILIMSAL Bİ SORUN VARMIŞ
Yeni Üye
24 mesaj
sana dedim o kalan catalist yazılımını kaldır ama dinlemedinkiii