Windows 7'yi yeni keşfediyorsanız korkmayın, performansı biraz daha artırmanın yolu burada...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/daha ... ipuclari_18461.html
Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta
Windows 7, XP kullanıcılarına yeni teknolojiler ve güvenlik, Vista kullanıcılarına ise yüksek performans ile hitap eden bir işletim sistemi.
Başarısına karşın ilk kurulumun üzerine yapılan değişiklikler biriktikçe, performansını kaybetmesi mümkün. Sonuçta sayısız yazılım geliştiricisinin uygulaması piyasada ve kullanıcılar farklı ihtiyaçlara sahip. Bu tür farklı yazılımlar ve oyunlar kurulup kaldırıldıkça, sistemde bir takım değişiklikler yapıyorlar. Bazen yapmamaları gereken değişiklikler yapıyorlar.
Windows'un sahip olduğu engin yazılım desteği ve donanım esnekliğinin bir bedeli, bu sistem değişikliklerinin oluşturduğu olumsuz etkiler ile kullanıcının uğraşmasını gerektiriyor. Kısacası tıpkı diğer işletim sistemleri gibi, performansını koruması için biraz bakıma ihtiyaç duyuyor.
Bu birkaç adımı uygularsanız, şart olmayan özellikleri kapatabilir, ayarlayabilir ve Windows 7 işletim sistemini kurulu PC'nizin performansını gözle görülür bir şekilde koruyabilirsiniz.
Tüm konu: Daha hızlı bir Windows 7: İşte ipuçları...
İzleyin: Windows 7'yi çocuklar bile kullanır
Resimlerle: Windows 7 için 77 püf nokta
- Uygulama temizliği
- Windows Özellikleri
- Görsel öğeleri kısmak
- Arama özellikleri
- Enerji tasarrufu ya da performans
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Windows 7 yeterince hızlı mı? Görsel temalerı kapatmaya gerek var mı?